青山走犯購物區-RTX 2070/80/80ti 暨4K144 拳打腳踢(6)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

海景真係好撚靚
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。 
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去? 
我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。 
P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
咁得閒買樓

不如留意幾時有2080ti 買啦屌你

得好少巴打入到手咋屌你
入左手啦,等11月1
即刻訂多張,bnh嗰張到時放左佢咪得
叫一叫春先 屌我張rog Strix 2080ti 仲未有消息
我張Aorus 2080ti 連公佈都未公佈
第一水都要11月中至尾啊
呢個我朋友樓下黎
都好過發表左 有價錢 有得預訂 不過冇貨俾你

我到手一定慢過你
有先算咪咁老定
最大心願希望最遲月頭有貨 萬事俱備只欠張卡
起碼過左嗰個日期都可以R運費呀
比你見到依幾日有方你唔會跳糟買咩

我好努力早啲起身睇下官網有冇架 不過諗住熄左佢
公版?
evga 上個禮拜3/5都有少量貨
點買evga官網野 佢block 集運
係咩,未買過唔知
我fd之前集運 比佢ban左acc

我仲諗緊點買佢條nvlink
邊間先
唔記得佢用邊間 ,有推薦?
之前係nvidia store買野我用sfbuy,順豐既海外集運嚟,成功收貨,係可能等佢update會耐啲。(等佢到美國倉----申報資料-----等佢磅重(有圖)-----俾錢-----等佢出倉),好處係可以係順豐站拎(偷運專用)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞