Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 105 Mark46又準備撚狗

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
個隻46都想訂,43同46二揀一
一定46
43佢唔知有冇改良 買二手算啦
唔使諗啦下話,一隻新一隻舊
真心你而家都係落訂,都係講緊幾千,你一年又唔淨係係出一個月,訂兩隻有咩問題
佢半年後先出貨,比尾數時你已經又係一個好漢
仲bin緊c
爭d唔記得
發夢見到
如果係43不如去訂啦,43二手同正價差小小,與其玩人哋撚過唔知幾多次之後仲要話全新只check件,不如去訂43
46就唔同真係睇你對原色有無愛
個人意見啦
我俾多啲錢就立即有點同呢
如果佢再出都係會腳軟既 新舊都冇分別 咁不如買舊仲好
HB就真係算啦 價錢由佢 問題係冇位
我自己就覺得concept art 46隻色好靚
本身又追左ca
我都係入返Mk43就算。
最尾原來係出小熊維尼果下先好笑
錢事少,係位既問題,同埋唔想太多iron man係屋企
concept art 46希望到時唔難訂到
咪係有得訂全新做乜仲要入2手
你愛就要比啲位包容哂佢哋,我都係咁
利申:公屋仔但係有mark2,3 1/4訂單,4至6,7訂單,42,45 1/4同46,仲有homecoming spiderman,groot,iw嘅雷神,ca,thanos,mark50+dlc,過多幾日無咁多人仲想訂埋43同hb,到時攞哂貨我呀媽可能唔要我啦

玩緊命
睇你係想要即有定等
我就覺得冇咩所謂 都係舊版 到時都有可能腳軟
46 47都開改色版
放心我就覺得唔難,佢官圖concept art 46好似無tony頭,一黎應該抄唔起好似45,二黎班抄狗可能經過之前幾次好似mark4,black widow同ww個個食哂屎會驚左唔排,所以我都無擔心過排唔到,最多唔係首幾個禮拜單
佢可能會睇返舊版有咩問題,可能會做小小修改,就算到時真係有腳軟的情況都起碼係玩緊一手新的腳軟im,唔係二手腳軟im
係就好,我都不用頭幾日入,入到就ok.
上次隻夜光Mk4
炒到無意慾入手。
都係真係心急要即玩都無計,我等得
賣家唔肯加名, 你地會唔會收張單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞