Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 105 Mark46又準備撚狗

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
又唔見我收咁多負評!
要認同我一定要幫我手屌你?
老實講我都想睇下你有幾多人撐
實力懸殊
大家一齊睇下個傻閪啦
唔知會員同非會員訂HB個差價係幾多呢
我一個都屌到你腸都甩埋出嚟
我唔需要有人幫我喎

收皮啦開頭啲負評就係你條搞事仆街癲狗吠得最大聲嗰期 啲人見你講到大大聲咁 有理無理都負我評啦

我呢個素人原本一個post唔講多過十句
覺得我抵屌嘅 一早屌到我老母閪皮都反幾反啦
洗撚同我客氣 由頭到尾無人講嘢
知咩事啦
mk50 出都未出就想佢連dlc再販?
大家?由頭到尾都無人理你呀
我係你就趁仲早 即刻收皮啦
見到你話屌我屌到腸都甩真係忍唔住笑
邊個癲狗大家自有定斷
你覺得佢地傻既有理無理負評你咪繼續
真係成個人個上半身咁大..
可以攬住黎訓

還是不了
你仲未解釋到上半場點解無人幫手出聲屌我喎
後尾嘅理由我幫你諗埋 大家廢事再嘈吖嘛
前半part就交俾你個豬腦努力諗下喇
過幾日去訂43算了
所以咪話你邏輯有問題囉!
即係你覺得人地負評左你就一定要幫我手屌你嫁
見到你負評就知你幾受歡迎啦 !癲狗
夠有人負評我啦,又唔見人地幫你手屌我
豬腦 !重要話有理無理負評你 有道理既要怕呢樣野
無人會幫手嫁
所以 咪撚用大家嚟睇呢個豬閪啦

呢度無人會幫你嫁
正面迎擊我啦
最多盡量就住你
重要ff到我比你屌到腸到甩埋
係既話我收左皮啦傻閪
我好想好似你咁有理無理都收負評呀
!我要人幫手咩?
你唔洗幫手,叫人比正評你好d,廢事要你自己比自己之後又話人嫁禍你
怕你老味咩
攞埋屎睇多幾次邊句有怕嘅含意啦
我啲道理怕你啲on撚99歪理?
人唔笑姐 你啲狗friend都吠啦
訂43
你咁撚厚血厚顏
屌幾多鑊都未穿腸啦
呢個最多ff咋 目標屌到你收聲就算喇
停啦好冇 不如你地出去開個新post或者隻抽算啦
一早無視呢度啲正負評啦 你仲啄?
One on one呀
講啲實在啲嘅嘢啦
你仲未打得我入呀
出去其他地方嘈啦
都係嗰句,大家開開心心玩玩具啦,大家忍一步風平浪靜,今晚瞓醒又係新一日
想收Spider-Man deluxe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞