【全面屏iPad Pro?】蘋果10月30日發佈會

176 回覆
10 Like 15 Dislike
咁係你唔用靚headphone姐 我有airpods同IE800,平時airpods就真係方便,真係想聽歌藍牙已經冇可能,個lightning to 3.5mm adapter又係廢到無倫,好彩有部mini 4跟身當player
想像下SE既大細 用XR個粗邊LCD
部野會係幾柒
9估同iphone x一樣 落架但照有貨尾賣
就算ipad pro減800,都同ipad 2018相差底一千蚊喎
岩,以Apple作風 Pro 只會係中高價位,要平機就係得9.7 2018
唔會有airpods2 唔駛FF
中高就好啦
spec差好很遠,而且新ipad我估進步唔會太大,主要都係窄邊同CPU,但cut 3.5mm同touch ID.如果仲keep ipad pro 2017又減埋價等於同時打兩條product line,策略上唔可行
9估
11吋 $5599起
12.9/13吋 $7199起
等se 有咩問題
我手細唔想用大機都唔得?
雖然我知等唔到
如果有過萬都肯買
過萬蚊SE???
已經佢個外觀唔變
基本上係做唔到
就算11000 我都會買iPad
出左啦,叫iphone xr
個人喜好
就係鍾意新嗰部iPad pro Apple Pencil Smart Keyboard face Id先咁做
更何況我唔鍾意喺部用PC/notebook/laptop
我淨係鍾意喺屋企用macOS/windows
要買mac我只會買iMac
矽穀
我估256GB $11000走唔甩
就算11000 我都會買iPad
Ipad做到嘅野 macbook做到
Ipad做唔到嘅樣 macbook都做到
依家最貴iPad pro 256gb都8188
新ipad有face id+full srceen 比起依家iPad pro我當貴多1300
再加埋13’smart keyboard 當佢2000先
新iPad+新keyboard已經11500 再加個care$1000
去到12500 而MacBook可以唔洗買care 比多2000唔洗可以挽mac os 點解仲要買新iPad?
個人喜好
就係鍾意新嗰部iPad pro Apple Pencil Smart Keyboard face Id先咁做
更何況我唔鍾意喺用PC/notebook/laptop
我淨係鍾意喺屋企用macOS/windows
要買mac我只會買iMac
用靚headphone 就好心用player 入flac wav 啦
你唔係用靚headphone 聽apple music spotify 呀?
如果支筆進化得好勁都可以考慮
我個fd真係用ipad pro黎畫野揾食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞