[redvelvet]今朝同wendy食早餐被人斬到仆街...18+

231 回覆
8 Like 70 Dislike
最近好耐都冇同wendy食過飯 所以見今日大家都得閒就約好左一齊去食早餐

約好左9點半落去等但我9點9先起身 仲要有3個未接來電
心諗今次仆街了即刻打去道歉請罪 點知條8婆話知我實遲到 見我唔聽電話打算黎親自叫醒我

係幾醒既 如果係jennie一定又會西我面 之後我地就再約好左10點鐘餐廳等 我見仲有d時間咪去太極公園做下早操囉

太極公園個場一向都多老餅 小圈子龍蛇混雜 最多人既有2班 一班係玩太極劍斬黎斬去 另一班係老T寶成日係到跳TT (我早就睇班老坑唔順眼 淨係識跳TT一首歌就係到圍威喂 我識跳likey都未出聲啦 )

跟住我就是但搵左個冇乜人既柱邊位 開始做we are we we are訓練鼠蹊部 我仲著住大雄超短巨龍短褲黎做 超sexy

做做下冇啦啦有條阿婆桶9我 話要斬妖除魔 我即刻駁嘴 我跳up&down得罪你咩 講講下我仲被成班渣太極劍既阿伯阿婆圍住 好驚阿

跟住班老T寶突然跳出黎幫我解圍 叫我走先幫我斷尾 仲話大家都係kpop粉好應該互相幫助 我好感動 果然twice粉都係好人love&please 我決定下次有機會再見到佢地既話 就同佢地交流跳likey的心得

之後我就冇理咁多走左去同wendy食早餐 點知食食下又撞到班太極劍撚
咁姐係代表班老T寶.... 我嬲到仆街 我發誓一定要幫班老T寶報仇 我為左係wendy面前型番次 就叫左個睇落去最廢既阿婆同我出去隻秋 最後我比人斬到仆街...暈左...18+
今日同wendy食早餐很開心
Wendy my wife
躝啦垃圾狗
遲到抵比呀婆斬啦

好耐冇開wendy貼圖post了
[/quote]

我愛品嚐wendy腋下

講得好😂👍🏻
我屌 下面個兩個咩事
我和wendy做了愛大家交換了第一次
最尾張圖p到
我連登娛樂台最強wendy打手-,-
睇到we are we we are,笑咗
跳埋D女人舞
梗係比阿婆斬
跳屌西舞 D阿婆睇到眼金金唔會斬你
又可以練下盤功夫 同WENDY交流
我同irene食早餐冇比人斬wo
你係唔係比人尋仇?

太耐冇開post 唔記得邊到圖係我之前貼過
好似唔係p架 係真係咁樣
我喺香港都遇過整到咁既人
我慶祝exid5人回歸 訓練鼠蹊部做愛力
真係唔信咁都唔係p 整形都冇咁誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞