[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (128) 1019 ModelWon大發 好想玩玩了^3^

1001 回覆
32 Like 6 Dislike
多謝巴打提供笑話
睇黎我已經開創左唔係FF既野都可以不斷有負皮

痴線 我都係番去叫B仔幫我手通傳一聲算
dont be sad buddy
我諗你依家知點解你會俾人負皮啦

上水喇
認真求幫手
我都fail緊。點解要係最忙個時先黎凍結我個舊ac
我 post我果個比你試下,係 1 take 過

之前呢度連登 buddy 前輩講過話
1.年齡記得係韓國年齡
2.格式好重要
3.專輯號碼一定要影清楚, 唔好用二手專
4.Nickname唔好亂改要有規矩
睇黎我已經開創左唔係FF既野都可以不斷有負皮
我 post我果個比你試下,係 1 take 過

之前呢度連登 buddy 前輩講過話
1.年齡記得係韓國年齡
2.格式好重要
3.專輯號碼一定要影清楚, 唔好用二手專
4.Nickname唔好亂改要有規矩

補充
bold 左果D自己改返,唔肯定係唔係專輯號碼唔清楚, 試下較下個角度再影多張清楚D

唔駛嘅
不過就好似利奧要cap mv最後見到logo咁樣
之前我 youtube cap 果張係咁 , 我都係事旦揾一秒 cap
巴打話得我先用,admin 又批我
好似話唔好用咁難英文
7. Summer Mini Mini Album [Sunny Summer] 타이틀곡 '여름여름해' 의 음원을 음원 사이트에서 스트리밍 캡쳐 후, 인증샷을 첨부해주세요. (스트리밍은 2분 39초로 맞춰 주세요.) + 댓글로 사진 첨부시 스트리밍 이용한 음원 사이트 작성 해주세요.

官咖其實寫明要cap mv 最後個度
批你就算你好彩
唔該曬巴利奧巴打執我D廢廢韓文
中森巴都唔該曬比個demo我
呢句唔係音源要求黎既咩
原來係YT圖出事!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞