沈陣營第一百九十二期 - 高追騰訊供緊樓,問君能有幾多愁

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
250牛有成2000張期
唔係唔殺下話
個陣280仲多啦
驚佢冇力托上去,淨係磨
\|/
今日沈門咁寧靜 個個去晒黃門熱鬧?
師父派錢
個個去哂call g
點解我冇份收嘅 仲要返工對沖
麟師兄 聽日有冇心水?
之前有人係到推過本實戰理論書 有冇人記得叫咩名 搵唔返 想買黎睇下
紅衣!醒神!
美麗!傳承!
收到 聽日去買10蚊人生第一次馬仔支持
師父今周真係一代宗師

2018年10月19日 晚上錢錢錢內容記錄

常務理事內容J點
-- 自己救得一個得一個Jed / 救公公婆婆
-- 自己有87 97 07股災經驗Jed / 自己記憶力勝人一籌Jed
-- 自己識歷史又識經濟 / 自己係投資, 人地係投機
-- 自己基本分析好,只係大戶令市場扭曲Jed / 自己有果句講果句,唔怕大戶歪理當道
-- 自己識心理學同行為學,EQ高過常人Jed / 自己既真正FANS,都係識思考既人Jed
-- 打手根本係唔識,成日跟我口水尾Jed / 打手根本係由頭輸到尾,跟足我一定贏Jed
-- 打手屈鳩我,因為我打爛佢飯碗Jed / 打手呃鳩你,話唔入市就係輸,洗你個腦Jed
-- 打手係標題黨,以偏蓋全我既言論 / 打手連牛市熊市都未識, 聽佢地都多餘
-- 一股不留逢彈就沽Jed / BLOOMBERG新聞鳩UP唔好信 / 支爆係騙局唔好信 / 大戶愈沽愈高愈買愈低Jed
-- 大PUT要浸浸落等食29800,26800,22000唔識PUT係你問題

全球新聞J點
-- 全球收水資產爆破Jed / 話左FED加息4-7次 / CRS稅務交換係收水等死 / 美帝玩死一帶一路 / 美股爆雞棚Jed
-- TRUMP係契弟老細性格Jed / 貿易戰捱得住就贏 / TRUMP大選狂砌亞爺Jed / 彈劾TRUMP要靠邊站
-- 債息升溫水煮蛙Jed / 歐債問題Jed / 油價升強美元 / 美匯穿94就彈 / 人仔破7
-- 美元為王萬劍歸宗莫沽 / 人仔狂跌莫買 / 睇住人仔美金對大市影響 / 港紙脫勾上人仔 / 新興國走資大爆
-- 2018大通脹 / 黃金信我必升點穿都買Jed / 油價我係睇好

本地股市J點
-- 熊市大鑊過九七Jed / 熊二彈等年尾 / 下降軌好強有貨要走 / 港股下站睇24000Jed / 香港係美帝ATM / 明日大嶼係騙局Jed / 人工島PLAN BJed
-- ELN ACCU CDS係大戶騙局 / 700我睇80蚊 / 388停牌新規 / DAVID WEBB老千股表Jed
-- 亞爺去槓桿先死後生 / 亞爺貿易戰有哂計劃 / 上証2638鎔斷位穿我唔係神Jed / 中央引爆地產P2P泡沬
-- 亞爺等睇2200 / 亞爺救市係騙局Jed / 亞爺轉左無水莊 / 北水唔會買樓 / 資本新規影子銀行 / 國進民退
-- 賭贏EUGENE福臨門好撚爽 / 青姐係紅顏知己星星相惜Jed / TONY屈我係低鳩能Jed
-- 我一股不留跑贏英國王幾條街Jed / 英國王科網倉死哂死不改悔 / 英國王高位先買美股係自尋死路 / 英國王見跌講跌有撚技術可言Jed
-- 大股回購係騙局Jed / 港匯套息走資 / 4:4:2港紙美金黃金 / 我係700第一淡友 / 5仔恆生長PUT / 買左騰訊供緊樓等死Jed
-- 納米樓劏舖假豪宅跌七成 / 中原指數大跌 / 樓市已經爆左逃生門已關Jed / 銀行估高樓價係騙局 / 重按業主等做負資產 / 樓花樓係高價接貨騙局 / 話左新樓散貨又唔信 / 樓市死係因為北水走+去槓桿+大供應 / 新盤撻訂等死
-- 700Jed/ 388Jed/ 66/ 建行/ 平保Jed/ 5仔Jed/ 壽仔/ 舜宇/ 瑞聲/ 小米/ 吉利/ 眾安/ 恆大/ 內銀/ 內險/ 內房/ 本地銀/ 醫藥/ 賭股/ 亞里系 /好醫生全部都係騙局
-- 話左992否極泰來 / 941,1038係好靚 / 長實係我大牛愛股 / 長沽買7300 7331

\|/
H師兄,thx

有師兄懷疑你係小兵喎
\|/
有勞H師兄
唔該h 師兄
師傅係咪就黎無得撈,搵定後路
\|/
\|/ 師父係「錢錢錢」係咪暗示有神秘力量唔妥佢,要趕佢出訊匯?師父索性自己開間沈門證券,肯定仲多人幫襯
\|/
一定係班倫敦金mk子覺得cfu太正氣

cfu義不食周粟
師父玩厭晒d mk想轉場再玩過批新
師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞