麥明詩真係撈唔惦娛樂圈

262 回覆
1505 Like 267 Dislike
樣又冇
波又冇
腿又冇
演技又冇
處女黨又唔關你事
淫底又唔夠馮盈盈真心
貼地又唔夠馮盈盈貼地

好心麥明詩去返做律師啦

又唔係規定左港姐一定要撈娛樂圈
e.g. 鄭文雅咁都走左去教小妹妹打 Golf 啦

你係娛樂圈做咩姐你
仲想試水溫?
其實律師真係適合佢多d
我知佢係醒既,有智慧
撈娛樂圈真係浪費晒
佢真係唔靚。。。。而家仲後生還可以,到老d就。。。。。。。
娛樂圈話到明要娛樂
起碼大波d , 長腿d , 樣靚d 先岩撈
同醒冇咩關係
太醒反而仲衰
有種"頂心慘" 既感覺, 得罪晒d 前輩
千雪咁正反而唔撈劇
好無觀眾緣
佢本身高學歷又10A已經有距離感
做唔到貼地鄰家個種形象
但係要做冰山美人個種佢啲談吐、樣、身材又唔得
兩頭唔到岸
朱大口邊忽正

10a正好撚多

諗起床上面同10a扑野

一路推車一路望住張10a證書

一路口upup 10a又點咪又係比我屌

呢樣成功感先係最正
學林作咁去做補習天后一定搵大把錢
是撚但啦
我屌呀
麥明c化左妝先叫做見得下人。。。。
佢又唔係醜但個樣唔知點解好唔吸引
講野又尷尷尬尬咁,講完d 淫gag 又要兜返扮正經
好似連登仔爆完料又要加句發夢夢見,帶晒頭盔咁
想正經不如學明珠台班abc 啦
不過佢把口成日得罪人點走李壁琦d 路線
fyy都有你地班垃圾吹奏
我諗佢選港姐諗住攞個知名度攞個行頭,出咗名之後做第二啲嘢。

到攞咗冠軍又心思思想入個圈度玩下,或者博下做下一個嘟嘟姐做知識型嘅主持。點知無啦啦俾人拉咗入去同fyy 一齊做節目,同fyy 一齊搞啲低俗笑話
就係有少少知名度轉翻入法律界更吃香
依家做corporate law 大部份都係大陸客
班大陸佬點會識你 乜鬼scholar 乜鬼dean‘s list
但係拎個”前香港小姐”銜頭仲大影響力
Can’t agger more
人地攞下知名度姐,住九龍站根本唔憂做
好似打工仔咁為開飯口廿手
做乜用Mmc去托Fyy
Fyy一街都係MK type
你講到咁最多係海軍鬥水兵

兩位都係港姐冠軍,起碼都贏咗亞軍同季軍
不同届又要冠軍比較?係都歷届比

得兩個選,袋住先?
Why not both唔使教啦
人地考唔到PCLL點做律師呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞