[iOS beta] 巴士到站時間app

148 回覆
53 Like 8 Dislike
無聊寫左隻巴士app,暫時只支援九巴
唔想睇個到站時間都有廣告就down隻app落黎試下啦

下載[有新版本都可以用呢條link]: https://bit.ly/2QQgYjchttps://bit.ly/2QQgYjc

首先down咗test flight先,跟住禁start testing

未來功能:
巴士站分類及收藏
自訂通知(提醒巴士到站時間)
定位功能

有咩功能想要可以試下留comment, 暫時只有iOS版
建議可以整返 X分鐘 後
同埋個灰色時間好似有少少多餘
另外建議整個widget可以快速睇收藏左既路線
除咗冇廣告之外同九巴個app有咩分別?
夠哂啦 有時想睇個到站時間
狗巴app一開就出廣告 有時出完直接彈app
個交叉又勁難㩒
係咪 Client side call API?

巴打,有字出唔到
呢個會整 唔記得寫
call 我自己server既api
睇睇先 Thanks!
update左 想知你地收唔收到通知有更新?
應該唔關事 我用python拎data落黎 python unicode唔夠字 新版已solve
Ios 個捷徑app 已經做到
仲可以用siri call 出黎
支持
我記得之前狗巴block過第三方app?
會加widgets玩下
理論上佢無得block我 不過我都係當玩下
路痴岩用!但懂香港,洗用佢 因為我只想用黎睇到站時間!你比咁多建議路線我做乜
出唔到正常!九巴一向唔支援香港字

九巴apps例外!因為佢係下載離線資料包更新,資料包內包含左香港字
建議開個TG群比大家!始終連登太揚!

@google898

此apps應該唔包點對點轉乘計算
睇你身處個站所有路線到站時間
及apps獨家的車程時間
仲有設定返工,放工,出街我的最愛功能
及收藏上車站到站時間功能
揚唔緊要
反而我想等佢張條api加密 我再decode 會好玩少少
啲人會唔會懷疑你係我分身
唔會加密 但會轉款
利申做過到站時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞