[利撚多on9] 哈德斯菲對利物浦 3

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
都係要同我班姊妹傾傾先
痴得好交關
KOP END同OLSC唔同架
基本上10年前左右都係OLSC獨大 (官方)
後尾07年利黎HK發生左單野
(實際係因為乜事其實都有d印象但唔記得details所以費事講錯)
就有班人拆左出黎搞A12
A12搞左10年, 到今年先正式比英國官方認可

KOP END咪即係陳公+杰寧+皮蛋
係果陣Make Us Dream之後先搞出黎, 本身仲有獅子添?
淨係知獅子同杰寧果d反左面
不過唔識佢地所以實際係點就唔清楚
佢地點都唔係官方野啦
只係杰寧陳公都算係半個公眾人物先多官方job做姐
皮蛋就以前細個睇OLSC都聽過佢個名, 而家唔係佢搞啦
睇隊波都搞咁多八婆嘢,又分家又盛
黑糖係垃圾 利申 同行不過唔係老虎堂
小妹一個 post
有 j 絲另一個 post
https://youtu.be/N_C5Ad9dsqg
老母連變魔術都識 百屌成才了
Virgil van Dijk will return to Liverpool early after being ruled out of Holland's friendly against Belgium on Tuesday.

Van Dijk scored the opening goal for his country in their 3-0 Nations League win over Germany in Amsterdam, Holland's biggest-ever win over their bitter rivals.

But the Dutch national team have taken the decision not to consider the defender for the forthcoming clash against neighbours Belgium in Brussels as he continues to recover from a rib injury.
都好 養下傷
點解垃圾🤕
好撚污糟 因為間間做法同貨其實都一樣
Rib pain
好慘,之前打波都試過撞傷rib
連呼吸大力d都痛
有冇清係美館
遺憾是會呼吸的痛 它流在血液中來回滾動 🤕
Y污糟
成班死狗公
買左新電話
Rich
本身珍珠一包包入貨好多菌 煮完都唔會洗架
Rich
上一部用左4年 唔rich啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞