正版波衫討論區 6 (跪求閪Dee哥離開足珍專心炒餸咪再歸來甩高帽)

757 回覆
2 Like 1 Dislike
終於收到件PSG

jordan?
psg黑淨衫仲有無正價現貨?

正價姐係幾錢 見到有6xx一件
有無人知邊到有荷蘭主場球衣買

無記錯係$599

無記錯係$599

波衫group見到件599比人秒
現貨全部都係649到
見到1316英超章 2eur
10 pairs 13 eur
唔知有冇人會夾
終於收到件PSG

jordan?

係 印左卡雲尼

無記錯係$599

波衫group見到件599比人秒
現貨全部都係649到

649都接受到 邊間有?
好似係晶哥舊員工

王晶舊果班家陣撈得幾好
再睇下王晶同班mk仔

晶哥全盛時期果陣,咪就係一肥一瘦負責印字,晶哥收銀
果一肥一瘦而家一人開一檔
肥就NTS,瘦就ball3shop

尹佩斯 細細個記係舊登見過你
好似係晶哥舊員工

王晶舊果班家陣撈得幾好
再睇下王晶同班mk仔

反面吖嘛
上親去都見肥仔俾晶哥當住啲客面前鬧
好撚陰公
王晶舊果班家陣撈得幾好
再睇下王晶同班mk仔

反面吖嘛
好撚陰公

肥妹同佢結婚

反面吖嘛
好撚陰公

肥妹同佢結婚

瘦嗰個都一定係反左面
四年前佢仲未有自己鋪頭仲係網店時幫襯過佢
約我交收時話喺旺角地鐵站時間2-8之間任我揀
我都奇怪好少網店約人交收時間可以咁有彈性
點知出到去見到佢就認得佢係kitroom個瘦仔
事後諗返佢好大機會都係靠自己關係平價拎d波衫出黎賣
跟住比晶哥發現咁做唔道德最後雙方反面收場
反面吖嘛
好撚陰公

肥妹同佢結婚

瘦嗰個都一定係反左面
四年前佢仲未有自己鋪頭仲係網店時幫襯過佢
約我交收時話喺旺角地鐵站時間2-8之間任我揀
我都奇怪好少網店約人交收時間可以咁有彈性
點知出到去見到佢就認得佢係kitroom個瘦仔
事後諗返佢好大機會都係靠自己關係平價拎d波衫出黎賣
跟住比晶哥發現咁做唔道德最後雙方反面收場

想知跟精哥果個金毛mk有冇過去觀塘

仲有信和11樓個史特加哥哥幾好
唔知仲有冇做
王晶舊果班家陣撈得幾好
再睇下王晶同班mk仔

反面吖嘛
好撚陰公

老實講佢兩個印字手勢都唔錯,有能力自己出黎開鋪都係好事黎

反面吖嘛
好撚陰公

之前上去肥到印字 見到瘦都有上去仲幫手印左幾件 佢地吹水都有講下肉面飛龍

呢一件根本冇得炒,周街都係呢一件
反面吖嘛
好撚陰公

之前上去肥到印字 見到瘦都有上去仲幫手印左幾件 佢地吹水都有講下肉面飛龍

聽唔聽到講d乜?

聽唔聽到講d乜?

耐啦 唔記得詳細但都係衰野多明顯係已經不和咁

邊有得炒 個個都入到手 自用都幾靚

靚.....

psg前幾季黑二客/白二客仲靚

靚.....

呢件都係因為Jordan姐

靚.....

各花入各眼
都唔錯啊
黑二客個件就真係比人炒起 套粉紅字不得了

靚.....

呢件都係因為Jordan姐

套字柒

靚.....

各花入各眼
都唔錯啊
黑二客個件就真係比人炒起 套粉紅字不得了

有一件歐聯迪馬player
想換其他球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞