我正式宣佈, 以後唔駛食美心!

21 回覆
32 Like 1 Dislike

以後日日無美心日
唔怕,減2蚊啦
話說小弟好耐無食美心, 行過嗌左個燒味飯, 飲咸檸七, 一睇杯咸檸七無飲管之餘連督舊檸支匙都無
佢d月餅罐仲唔環保啦屌
有得揀都唔食啦
美心集團太大
杯野飲少咗樣野係咪應該要減價
30 歲後已經好少飲凍野
9成9 熱檸水就算
話說小弟好耐無食美心, 行過嗌左個燒味飯, 飲咸檸七, 一睇杯咸檸七無飲管之餘連督舊檸支匙都無

坐的士收音機聽到903唔知邊個dj講話唔洗篤都剎味,唔洗棍都得,大佬最多都係比可重用既棍姐,唔比棍都想合理化

坐的士收音機聽到903唔知邊個dj講話唔洗都剎味,唔洗棍都得,大佬最多都係比可重用既棍姐,唔比棍都想合理化

講緊檸茶

坐的士收音機聽到903唔知邊個dj講話唔洗篤都味,唔洗棍都得,大佬最多都係比可重用既棍姐,唔比棍都想合理化

講緊檸茶
賤種環保狗又贏!
小弟覺得唔篤唔夠味
不嬲港式快餐只食大家樂
環保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞