有冇人分開左先識諗

77 回覆
86 Like 8 Dislike
或者你ex未分手前已經對你心淡,你自己都話掛住做野唔理佢..而個男仔就咁啱出現兼又咁啱同你個ex夾到。下次拍拖記得要多d關心女朋友喇
我諗99%人都因為失去過先學識珍惜
或者你ex未分手前已經對你心淡,你自己都話掛住做野唔理佢..而個男仔就咁啱出現兼又咁啱同你個ex夾到。下次拍拖記得要多d關心女朋友喇

好後悔呀屌 同佢去過幾次旅行 啲回憶點忘記

當初對佢好差 真係講幾多次對唔住都唔夠

唔係差既 我除左少左時間陪佢 我對佢都好好

我對佢好差呢
對唔住

我對佢好差呢
對唔住

依家先珍惜有佢既日子
愛一個上一課
下個再做好d
愛一個上一課
下個再做好d

我想等佢 拍過咁多次拖佢真係最好既一個 好對你唔住
如果只係因為你掛住工作,冇日日接佢放工就分手,呢個女仔都唔係咁好
唔係想踩你ex,不過人人都要工作,只係巴打份工可能忙啲,呢啲係講求互相體諒,佢有冇嘗試溝通?除咗想你日日接佢,佢有冇體諒巴打收工好攰,調返轉接你收工?

溝通咗但巴打完全冇理就係你責任大啲,相反就係佢都唔夠成熟

我地一齊差不多年半 係無溝通過 咩都收收埋埋

咁佢都有責任,可能一開始冇建立好溝通模式,乜都靠估,拍耐咗又有惰性就gg
下次小心啲,拍拖唔好怕鬧交,適當爭拗係了解大家嘅方法
如果只係因為你掛住工作,冇日日接佢放工就分手,呢個女仔都唔係咁好
唔係想踩你ex,不過人人都要工作,只係巴打份工可能忙啲,呢啲係講求互相體諒,佢有冇嘗試溝通?除咗想你日日接佢,佢有冇體諒巴打收工好攰,調返轉接你收工?

agger
呢啲女要唔要都罷
太幼稚
人要變心咩都係藉口

咁佢都有責任,可能一開始冇建立好溝通模式,乜都靠估,拍耐咗又有惰性就gg

我地真係冇鬧過交咁制 依家有個有錢仔氹佢一氹就搞掂左 好心痛
失去左 先會珍惜
愛一個上一課
下個再做好d

等下啦,等到灰
愛一個上一課
下個再做好d

等下啦,等到灰

後悔到爆 唔識珍惜
分開左先知自己條舊菜同其他女都一撚樣
都只係一隻臭雞 有新鮮感就走人 以前既付出乜撚都唔係
同女朋友分開左1個月了 好後悔掛住返工咁少陪佢
到左依家先識諗 早知日日接佢收工 keep好關係啦

呢種後悔既感覺真係好難頂 日日都係後悔
依家有個對佢好好既人出現左 開始拍拖 果下我先知一切都太遲

抵死

等下啦,等到灰

後悔到爆 唔識珍惜

加油快d放低,我依家都半看透世事mode

我地真係冇鬧過交咁制 依家有個有錢仔氹佢一氹就搞掂左 好心痛

咁最多係唔識維繫,未至於抵死
同埋佢咁快俾個有錢仔氹掂你都仲幫佢講好說話
係呀 不過我都有變既 岩岩拍拖日日見 關係好好 一少見就生疏哂

現家有時我會諗
係咪一忙少見就 自動淡 就要另覓關係
其實好可能只係喜歡唔夠愛

我個情況係 其實好好維繫根本唔會分手 自己攞黎衰

同我拍拖果時真係一個男仔都唔會搵 搵佢都唔理

人真係會隨時間改變諗法
愈大個愈係
我個情況係 其實好好維繫根本唔會分手 自己攞黎衰

同我拍拖果時真係一個男仔都唔會搵 搵佢都唔理

佢自己係咪啲同同朋友(同性)
成日有活動嗰啲?

係呀 成日同班八婆fd出去食野 成日叫我地分手

你係咪本身無乜fd圍住佢嗰種?
咁岩都係同男友分左個零月
佢今日又係搵番我同我講仲係好掛住我 放唔低
但我會咁睇 個時對我真係唔好 同埋拍左年幾 都睇得清姐係呢個人係唔識咩叫「珍惜」
如果下下都要去到分手先識愛錫番另一半 咁以後幾十年點算呀 又要離婚先再學得番珍惜?
所以雖然我都對佢好有感情 仲會唔開心 而且未有新對象 但都唔會考慮回頭了
但我會咁睇 個時對我真係唔好 同埋拍左年幾 都睇得清姐係呢個人係唔識咩叫「珍惜」
如果下下都要去到分手先識愛錫番另一半 咁以後幾十年點算呀 又要離婚先再學得番珍惜?
所以雖然我都對佢好有感情 仲會唔開心 而且未有新對象 但都唔會考慮回頭了

好絕

我ex應該同你諗法一樣
三個月了,佢應該開始唔留戀我地段感情...
而我自己都睇化咗,仲係鍾意佢,不過唔會刻意去諗復合,將來如果大家都單身又有緣,自然會行返埋一齊,留返以前拍拖嘅美好回憶在心中就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞