[Mac撚] 用家/買機集中討論(21) 十月event唔係走數呀嗎?

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
各位巴打 求指教
我部mbp 13”好唔好彩地俾我唔小心倒左小小水喺keyboard 上面
咁我可以點樣清乾淨入面啲水
依家暫時未有出現任何問題 但都唔敢開機
肯出新未

無拉拉多左舊野,想問點清除?
土炮但係非常work係擺米缸,當然,你未過保,丟俾老蘋免費檢查睇睇點先算啦,過保都可以check機唔洗錢嘅
OK
但係去到應該就咁講check 機就OK?
有巴打話呢個數字假假哋,我自己就係例子,明明哥出面個post 個個system係20-30我就80-100gb,但係我check完file 顯示嘅total食咗嘅容量又同呢個一樣,所以個total係唔會出。

你最少都要搵到呢個file出嚟先,噤佢info出嚟,對照返係咪都係顯示呢個容量再考慮de唔de,因為分分鐘係啲要留嘅嘢你唔知
最好用apple support個app book定G bar先,唔洗同啲大陸人撈埋一堆等排隊,除非太多人做維修啦,呢啲日子就例外係咪都要排隊
好,我試下
我問埋我死鬼老竇佢都話連steve jobs都唔撚知
OK 唔該你先
唔等了
有乜update上返嚟討論下 睇睇蘋記呢排對mb嘅人為維修點樣處理,想知入面師傅會基於乜indication、標準判你部機乜罪。
平時潮潮地濕都已經會染紅入面底板既水紙
衣家你堅係倒水佢應該都幾難會唔知
好 唯有落左單先
Apple Special Event: 30 Oct 2018!
期待
哇屌 總於有
你老味等到喇
終於有
new macbook
唔同媒體收到張圖有幾個版本

等到頸都長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞