科大討論區(20) - Mid term 來了,你們應當悔改

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
一早話佢係跪清
好悶啊
唔明
是咁的

今日夜晚去咗barm c 準備去print 嘢,去到barn c,人唔算多,淨係見到一個囡囡溫書,好似唔識用PDE/ Lapláce transform去solve 個system equation,一副好迷惘嘅樣

咁啱我MECH3610又有教呢堆濕鳩嘢,加上我份人一向都樂於助人 ,梗係去幫下人啦係咪先 。我就一邊聽住Apink啲歌,一邊print份lecture powerpoint出黎自語自語咁9up堆formula, rules in reducing block diagrams等等,條囡望住我係到笑,我就同佢start 一段conversation

: me
:囡

:靚女笑乜呀
:你又係Apink嘅fans?
我心諗嘩屌咁都知嘅喂
: 點解你會咁覺得呢?
:你個耳筒末插好呀,啲聲漏曬出黎啦

喺呢一刻,我覺得自己好柒,即刻著草
7/10
我就一邊聽住Apink啲歌

喺呢一刻,我覺得自己好柒,即刻著草

本身見到第一句想俾10分
睇埋最後一句0分都俾多你
lm
呀仔幾時帶男朋友仔返嚟
就快了
準備好抱孫未
點解要刻住”graduate”先可以有平嘅泊車rate啊
咁ug嗰住張死人中銀有咩用 除咗食迎新
考CRE嘅手足預備成點 ,我先

琴晚俾女朋友捉咗玩成晩Battlefield 1 multi-player,佢玩medic troll到我仆街,最後乜都冇預備過
LM
ching瞓覺個夢咁detail嘅
集資比mech ching去睇醫生
毅進星 100
二大
考咗CRe嘅手足報告自己咩情況
中文:正正常常
Apt test :撞咗七成
英文:易過ELPA
Basic Law: Common sense
出年再見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞