[達哥照玩2好嗎]莎木討論區14

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
睇緊刺客,氣氛營造差好遠,投入感低好多,
班小學雞淨係識話悶,悶咪唔好睇,達哥咁有心機玩莎木,睇得出佢以前真係玩到熟,同埋晚晚ot玩到唔知時間

我覺得刺客都係黑旗之前先好玩,而家年費game咁,不過我好尊重佢想玩咩既,最多咪睇其他,班小學雞就淨係識話悶同369
冇乜睇,但次次睇都好似做緊差唔多野
唔明點解有人話莎木唔好玩唔好睇,神作[img]assets/faces/dog/cry.gif[/img]
睇緊刺客,氣氛營造差好遠,投入感低好多,[img]assets/faces/dog/give.gif[/img]
班小學雞淨係識話悶,悶咪唔好睇,達哥咁有心機玩莎木,睇得出佢以前真係玩到熟,同埋晚晚ot玩到唔知時間

我覺得刺客都係黑旗之前先好玩,而家年費game咁,不過我好尊重佢想玩咩既,最多咪睇其他,班小學雞就淨係識話悶同369

小學雞邊度識欣賞經典神作
達哥係我見過成功令莎木直播充滿趣味嘅唯一一個
一路玩不斷鳩up吹水幾正,之前好多都係為打而打等收工
莎木世界現實得嚟帶點虛幻好吸引,只不過第一集真係拖戲咗啲
最好rdr2之後就接莎木2先去律政,我希望係咁
信和 = 毒
老秋 = 衝岀香港
玩左Demo
無賣點可言
個engine玩半潛行不了
我就咁開係到算,都冇咩點睇
刺客d任黎黎去去都係差唔多
唔洗理啲小學雞
啲人話呢隻ac幾正幾正,咪又係差唔多,玩影相又悶
不過律政之龍應該玩先卦
到時小學雞仲癲
一定話要玩呢個先
ac咁都玩影相應該隻驚真心悶,同埋小學雞撚知啲歷史野咩
達哥好似試過自己ot唔記得刷咩 好似係學招?
佢仲爆咗機特登load save諗住睇望嘅特別野,點知只係約睇戲
佢救望果陣真係去左好多地方問,雀館都上埋
講小慧收養咗隻貓果段幾時會睇到?日日要返工好難預時間喎
實際時間唔記得,但係好返隻腳之後冇幾耐
唔好返工就會有劇情話小惠要做媽媽啦
換咗木村皮套嘅人中之龍
有咁多錢請咁多星都唔用嚟搞吓遊戲品質
依家啲open world多到泛濫嘅地步
實際上大同小異塞一大堆重覆野你做
只係換咗第二個樣同設計就已經係一隻新遊戲
係?!
咁就賺錢,做咩要搞
好似ac咁同人龍0打後差唔多
個個任最後都打
呢種open world似mmo果種,係幾刺激但無乜投入感
skyrim果種真係唔係玩jrpg玩大嘅人嘅心水
其實唔係下下open world 就好玩
就好似 mgs
1 重好玩過 5
好奇怪點解要加RPG 見玩到Darksoul咁
我覺得係啲廠懶 廢事諗咁多野,又想拖長遊戲時間
根本好多唔整open world都冇問題,用心砌靚條故事線做返關卡模式仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞