[達哥照玩2好嗎]莎木討論區14

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
希望11月日限後可以再推番勁啲個post
歐限呢?
冇人玩啦隻驚
打機都要返工
寧願揸剷車
買完照有bugs
唔知日版係咪會因為用番正常日式鍵已無畢屎
鍾意剷車定拖頭
收貨都唔會開
睇返晒RDR2兩條預告片gameplay簡直係怪獸級嘅西部牛仔莎木
急不及待
ac呢
揸完拖頭咪揸剷車落貨
一份糧包晒?
AC係咪刺客教條
社畜
冇留意好耐,第二集後冇玩過
最好玩埋2啦,就算我已經玩過隻game好多次,達哥就係可以玩到隻game有d唔同feel,同埋佢對隻game真係好熱誠。好似打唔贏嘰嘰,佢堅持,賽車無第一,佢堅持,ps4既招難出,佢堅持,qte event佢又想睇晒成功失敗版。講真,我都玩唔到佢咁,亦唔知道佢以前玩過邊隻game願意咁loop法。而d角色佢又可以演繹到自己野出黎,好似福頭同貴章,呢度莎木2仲多角色俾佢玩。依家我睇達哥玩莎木唔單單打發時間,身為一個廿年既莎木fans,佢既gameplay連chat既留言,會係我成個莎木回憶既一部份。而且如果佢下年打算玩莎木3,咁無理由唔理未玩過2既觀眾架係咪
出3係咪要同佢鬥快玩先
淨係玩過第2集
希望下年莎木3可以再推番勁啲個post
好難唔快過佢
睇佢打交先知原來會打耐咗直接收工
我睇咗幾年達哥,莎木係好明顯佢最鍾意玩到唔想收工
有排
係好有心想畀人欣賞
Shenmue 1 & 2 PC players! A new update is available via the Steam beta branch. Head over to sega.vg/Voz830m7dOD for instructions on how to download the update. As always thanks for your patience.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞