每日一至兩場心水

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
今晚得好少波,冇乜睇岩,費事格硬出了
如果手痕既,可以試下場巴甲,總入球2球
小賭怡情
跟1注先
小弟除世界波,其他咩都唔識。但心郁郁想跟少少玩下

利申2018 世盃賺6000,想繼續試下
如果跟呢場 半注好了
純粹for手痕既巴打玩下
輸錢皆因贏錢起
控制好,平注玩,唔好allin
玩馬會勝率有6成就應該唔洗輸既
1. 蘇黎世 0/主勝✅
2. 比斯特 0,-0.5✅
3. 打比郡 0 🍺馬會冇盤,進取既搏平✅
4. 696 +0.25✅, 如果小注可以試下和波✅
5. 波圖 +0.25❌
6. 羅奇代爾 +0.25 馬會冇盤,進取既搏客勝
或者平,客勝都買
我睇就客不敗
點買你地決定
小賭怡情
6. 羅奇代爾 +0.25 ✅馬會冇盤,進取既搏客勝✅保守既就和客雙選✅❌

我記得出果陣和@3.2,客@2.8 ,所以平注雙選水位都買好
6. 羅奇代爾 +0.25 ✅馬會冇盤,進取既搏客勝✅保守既就客和雙選✅❌

我記得出果陣和@3.2,客@2.8 ,所以平注雙選水位都買好
由696跟開師兄 一直暗暗支持
馬會真係好撚仆街 冇開盤
我琴日4串5 中哂
不過有2場+1 勁撚低水
係呀,好仆街
其實雙選個水位計番同盤差唔多
thx師兄
LM跟樓豬賺lunch
如果咁串法 買+1好定自制盤好
btw 一陣會唔會出來參考下
睇賠率再決定,不過通常我都唔會雙選
進取少少和/客 2揀1就算
最多縮少少注,中既話同平注贏盤差唔多咁
今晚少波到。。。一陣睇下
支持!
一陣水手點睇!
6. 羅奇代爾 +0.25 ✅馬會冇盤,進取既搏客勝✅保守既就客和雙選✅❌
7. 哥連泰斯+0.75,驚既可以買少少讓和對沖
呢場唔識睇
係365買波完全冇呢個煩惱 仲要好多盤揀
我都睇中哥連
試試串埋意粉
7. 哥連泰斯+0.75❌,驚既可以買少少讓和對沖✅

哥連呢場大家有買讓和既就應該冇乜點輸
因為我睇就主穿唔到盤,輸半搏全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞