[十月新番]Thunderbolt Fantasy東離劍遊紀2 集中討論區

759 回覆
13 Like 5 Dislike
0血壓9打扮全力
好似仲係用緊支木棍打 屌那星笑死

話說K島大家都係話蠍瓔珞弱到可以比任何勁人打贏
成班響度笑9佢
所以到番龍仔報恩
要隻角出來
Op條龍真係得一隻翼
邊度有你睇
笑足成集
個個都比人撚
揸住把魔劍無撚用
佢打和尚唔係用魔劍
不過把魔劍冇人係附近比佢控制同普通劍一樣
其實大叔應該剩係知0血壓有番2道散手 但未知佢實力勁到可以屈贏蔑天骸?
1定未啦, 雪丫全東離最好打, 打到毫無敵手先玩另類偷野,
實力隱藏得咁好咁低調, 應該套野完晒都仲未/唔會打算公開

btw, 蔑天骸(自插)死左, 其他人都冇問過個boss點死/把劍點斷,
呢度幾奇怪 (雖然當前係解決隻螳螂先), 而事後雪丫點吹都得啦
殤叔唔係最後一集時質問佢係咪迫到蔑總上絕路咩?
或者話零血壓話蔑總自己整爛天刑劍係可信所以無再深究
應該係心諗殺個平民而冇盡全力,
條女前幾集刀劍邊有試過贏人(有朵果d)?
佢係擅長用毒渣嘛, d毒連聖僧都解唔到
但人地係佢嬲(認真)之前, 就走左..
在場得雪丫同boss, 冇人知真相, 雪丫絕對唔會講「自己用1流劍技打殘boss」
可能性最大可能係話自己用幻術+運氣, 迷到個boss自殘+斷劍
因為幻術黎講, 雪丫真係高手黎, 而閃避亦係1流, 身邊又多高手豬朋犬友, 襯托雪丫深不可測
其實大叔有認知到0血壓陰9滅總
同埋同為高手點會唔知大概實力
凜雪鴉玩下火當幫忙
聆牙變形之後靜係變左做一把劍?
原來唔只係東離 連鬼沒之地對佢黎講都係新手村
仲有條女出黎感耐都係不斷比人撚 好慘
東離=1-10LV
死地=20LV
西幽=ALL 100LV
正確黎講係殤叔等級太高殺左唔少野怪
所以令鬼歿地個難度變低
殤叔:sor9囉
大叔係好人黎嫁 唔準你咁話佢
我覺得係因為唔當佢地係人 只係受左章氣既怪物
自作自受姐
睇頭3集以為蠍瓔珞幾勁

點知俾人撚狗咁撚,唔止每個出場既西幽人撚佢,連中左毒既諦空都可以撚佢
奇就奇點解0血壓會知大叔係邊

諦空每次出場係咪都要問有冇意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞