陳展鵬:我會懷疑想同我一齊嘅人係咪想借我上位

20 回覆
35 Like 5 Dislike
陳展鵬自從宣佈同單文柔結婚,唔少人會諗起胡定欣。煎Pang同胡定欣疑幻似真嘅關係,又真係幾得意嘅,如果只係螢幕情侶或緋聞,咁佢哋又唔使好似好唔like對方,同場會面阻阻兼又ig互相unfollow!講番入行24年嘅煎Pang,佢嘅緋聞女友有姚嘉雯、鍾嘉欣、黃智雯、胡定欣。不過,佢肯承認嘅只有姚嘉雯,仲要係分咗手先肯認。煎Pang以前做訪問時講過,佢話當時分手係因為自己為事業搏殺緊,拍劇時間長,拍拖連見面時間都冇,唔想耽誤女友嘅幸福,所以忍痛分手。佢最近嘅訪問又講,佢話娛樂圈多采多姿,會懷疑想同佢一齊嘅人係咪想借佢上位!咁其實當時佢同姚嘉雯分手,係唔想耽誤對方,定係覺得對方係想借佢上位?抑或係煎Pang想曲線暗示,所有同佢傳過緋聞嘅女星,都係想借佢上位,包括視后胡定欣?

https://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20180927/626783?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=hknext_social_nextmagazinefansclub&utm_content=link_post

條友係咪On 9?
雖然都唔鍾意胡定欣
但點睇佢都係借條女上位啦
之前又主動啜人塊面又拖晒手
插過胡定欣
都插過胡定欣
結論:胡定欣係雞黎 三萬蚊可以過夜嗰啲
咪搞笑啦,胡定欣出名過佢呀嘛?
馬仔真心嫁
你講潮流界?
那裡來的自信
胡定欣都叫做過婠婠,陳展鵬做過乜
彭彭
以為自己係大明星?
記得嗰時傳佢地有嘢時陳展鵬仲跟胡家欣去lisa姐屋企拜年, 好明顯係佢自己痴埋人度拉關係喎
男人老狗咁核突
如果係d冇人識既靚模痴埋黎 咁諗都正常
不過正常都唔會講到出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞