乃木坂46討論區#008:5th BD live樂天先行抽選開始

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

乃木坂46 16thシングル「サヨナラの意味」發售中

高山一実 寫真集 「恋かもしれない」發售中

西野七瀬 2nd寫真集 「風を着替えて」發售中

齋藤飛鳥 寫真集 「潮騒」  1月25日正式開賣

白石麻衣2nd寫真集 「パスポート」 2月7日正式開賣

橋本奈々未2nd寫真集 「タイトル未定」2月20日正式開賣

乃木坂46成員列表16TH VER.(最新)

乃木坂46三期生

歡迎新人加入

http://nogizaka46-dc.com/sort/

請新/舊手足定期體檢,以便加入DD黨

Q&A

1)那乃木坂乃何許人也?
簡單來說,乃木坂是來自日本的偶像組合,演戲唱歌跳舞等全部都會參與,是正統全能型偶像。

2)那裡可以購買乃木坂既有關產品(生寫、CD、海報、寫真集、演唱會等)?
一般來說,信和地庫會有存貨,不過價錢就...另外有不少商品需於官方WEBSHOP購入,不過這裡有機會提供代購,,要看看手足們的心情。

3)這裡可否討論其他非46的成員?
我們一般不會阻止,但請適量討論。皆因這裡主要討論46GRP,你也可作理性討論,攻擊、黑其他成員,但請先作好世界大戰的準備。

4)那麼我要如何見到乃木坂成員?
直接飛去日本參加握手會、演唱會,不要幻想他們來港舉辦握手會,因為此舉極為傻豬。詳細辦法請向手足查詢。

5)除了46GRP,有什麼值得推薦?

TEMPLATE:https://docs.google.com/document/d/17WaT3I7dwYQdmaT85JQnAJAzfBc9EXMXLKGLlpllO2E/edit?usp=sharing
點解係比嘉龍二
屌又變gay post
阿囡唔好成日send d咁既圖過黎

好怕留唔到係日本以後見你唔到

你個女比成班MK仔
mola mola

握姐 一句好傻好天真就okla

唔理啦 我淨係想見

好想近距離望夠幾個鐘

ネーバ イン ア ミリオン イーヤ 

握姐 一句好傻好天真就okla

唔理啦 我淨係想見

好想近距離望夠幾個鐘

唔理啦 我淨係想見

好想近距離望夠幾個鐘

我會做比你睇
有夢想係好事嚟嘅

乃木坂46・生駒里奈“土下座謝罪”に、擁護の声続々「オタクなら当然」 | 日刊大衆 - http://taishu.jp/detail/26193/

你班人都識講オタクなら啦
留名

留名

留名
好想撚啊!

好想撚啊!

痴父
留名
原來開樂天AC都要日本mobile mail

唔洗架
我唔同MB認親認烕的 廢事比人拉

呢個我個推 係咁多

唔洗架

我個樂天用gmail開的

我想要個時間停止器

初戀呀
七仔有初戀既感覺
初戀呀 七仔呀

唔洗架

原來開會員唔係必填,不過都要有住所,電話番號先抽到

唔洗架

係唔係要搵代購買

唔洗架

轉運ac地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞