Mojave升級揮手區

186 回覆
23 Like 1 Dislike
有無人好似我咁,升級完後入唔返app store??

我重新開機之後得咗,你試下
巴打我係mba early 2014,未升,你感覺有冇快左?
重開咗好多次都唔得
我都入唔到
升完之後個wifi間唔中好似停左
有無人都係咁?
有 仲以為係公司個wifi廢
有無人update完,每次reboot login畫面嘅wallpaper變咗做座山?lockscreen嘅login畫面又跟番desktop wallpaper。。。
late 2012 imac 前幾日升左
Lag 到仆街
上網用chrome load 個page 都要6-7秒
開個word 要幾分鐘
屌,係咪專燈較慢啲舊機逼你換新機
我都有部iMac 2012 late
差唔多喎
14mbp upgrade 完啲bug 冇晒 好正
我都入不到偏好設定,同埋速成d選字位置不同了 有無得較返?
有無人升完覺得好食電
Macbook Pro Early 2015 clean install升
尋晚叉完電100% 今朝一開得返80%
除左safari無開任何野
我都係
佢預設係座山
揀選你個user 就係你張 wallpaper
mba 4gb ram 2014(好似)
唔知升唔升好
之前10.11升左high sierra, 好唔慣

成日話cpu超過九十度

mojave有冇依個問題?
點用apple watch log in? Setting 搵唔到個選項
點睇cpu溫度?
我用temperature gauge
好似係
之前用開部裝high sierra,成10年前既PC都升到 仲要run得順 cls
Dark mode 有無得跟時間自己轉
MacBook Pro Late 2011已經升咗(另類方法)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞