Mojave升級揮手區

186 回覆
23 Like 1 Dislike
time machine 變咗中文名,屌
智障兒童唔識搞
有冇人update完Touch ID成日無反應
mbp 15 2017
狗方未有 update
有冇人用緊yahoo key key ?
有,正常用到
你試下入唔入到偏好設定?
Login 慢左
仲有寫緊個app,以前係high Sierra 冇問題,而家一run 就freeze
登入成日彩波
邊個負評 事實上真係慢左,係好撚多果隻 要power 制強制熄機再開
Mojave無升到效能,得功能同個樣唔同

比我就唔升

利申: Mac mini 2011
第一日出即 up,但發覺上網搵圖 save 圖次次都彩波之後先彈個 save location box 出來

iBook 又係唔知搞咩,轉字型大小同 window 大小都彩波一輪,之前 Sierra 都無咁嘅問題

最後一代發光蘋果 MBP late 2016 2.9Ghz 16gb ram
有冇人知開左dark mode 之後 safari 點分邊個係private window 邊個係non private window
以前有兩隻唔同色睇 依加兩個window都一樣色
用錯window 留左record 唔記得del好煩架嘛
safari 好慢
好彩無上
我都係用iBooks轉到某一頁就出彩虹波,搞到要用iPad睇
點解你地咁多問題,我更新完冇嘢喎,機係2018MacBook pro
我估係軟件多
我部機啲大食軟件都係得Adobe Office Virtualbox
Adobe嗰啲仲要長期冇開
見你地講到幾吸引同幾正咁
MBA 11" early 2014 升唔升得過?
仲用緊EL CAPITAN
用緊 mbp 2014 mid 10.9.5
升左係咪一定會窒到仆街
Mpb 2012mid 升左唔窒
2014 應該冇咩要擔心
巴打可唔可以幫幫手test下 rightzoom響mojave用唔用到
呢個app係將視窗個綠色掣變到好似windows咁maximise個畫面但唔會遮住dock
好好用唔想升左之後用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞