柏傲灣 Come on Bro.

108 回覆
2 Like 30 Dislike
柏傲灣⛴
會員優惠3%
升高特選置業優惠(只適用於*单位)7.5%
尊尚特選置業優惠(只適用於#单位)15%

以👇180天成交最高優惠(*单位14.5%)~(#单位22%)
Tower 1A
A室1336呎(4房2套+2儲) #^
32$2239.10@16392
42$2341.90@17144
53$2734.60@20019
B室826呎(3房1套)#
17$1269.10@15365
28$1340.60@16230
39$1395.10@16890
49$1459.10@17665
C室421呎(1房) *
27$676.60@16072
38$711.20@16893
45$729.10@17319

Tower 2B
A室551呎(2房) #
26$719.00@13049
38$759.50@13784
48$794.40@14417
53$826.00@15001
B室765呎(3房1套)#
26$998.20@13048
37$1044.00@13646
47$1102.00@14415
53$1147.50@15000
C室499呎(2房) #
18$650.90@13044
28$677.40@13574
38$708.50@14198
48$740.90@14848
53$771.00@15452
D室318呎(開放式) *
26$441.90@13895
38$469.10@14753
48$490.60@15428
53$510.50@16054
F室392呎(1房) *
18$511.40@13045
28$532.20@13577
38$556.60@14199
48$582.20@14851
53$605.80@15453

A1)180天减4%
臨5%5天正約30天内5%
180天内90%成交

A2)270天減3.5%#单位特選单位適用
臨5%5天正约30天內5%120天%5,270內85%成交
備用1按(只適用於個人)最高80%最長30年首3年P-2%其後P-1%1按不可祗於1%

B1)建築期付款(照售價)
臨5%5天正約30天內5%180天5%85%發出通知後14天內付清。

2)備用第2按(只適用於個人),最高25%1按+2按不能超過85%最長25年首3年P-2%其後全期P,2按利率首3年不可低於1%

tel : FANCYGGG
個則太西,不了
AA9成日話自己搵好多

點知上來乞錢
AA9成日話自己搵好多

點知上來乞錢

屈sir 二代
四房有得賣?

有呀 巴打
AA9成日話自己搵好多

點知上來乞錢

你講既一定係施永青個大魔頭

兩房要七百幾萬 哪有錢
狗也不住
住柏傲山
狗也不住
住柏傲山

柏傲山入場價要30000幾蚊呎...啵
BTW .
賣哂啦..
兩房要七百幾萬 哪有錢

唔緊要有咩問題可以問下我
上黎搵食就比少少誠意轉正體字啦
殘體字 不了
搵第二個agent 好過
兩房要七百幾萬 哪有錢

認真,
1. 最平兩房首期幾多?(供唔係問題)
2. 公契可否養狗?
上黎搵食就比少少誠意轉正體字啦
殘體字 不了
搵第二個agent 好過

邊個係殘體字
兩房要七百幾萬 哪有錢

認真,
1. 最平兩房首期幾多?(供唔係問題)
2. 公契可否養狗?

答 1. $1,310,165萬 (發展商一按借到8成)(首期) +$ 245,565萬 (3.75%)(印花稅)=$1,555,730萬
2.所有新樓公契都係沒話唔比.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞