求介紹珍禽異獸診所 我隻兔仔骨折

18 回覆
0 Like 0 Dislike
我想揾一間價錢合理 又醫得好既診所
我隻兔仔好似隻腳斷左同埋骨頭移位
有冇地方專門醫兔仔又醫得好又不貴
之前睇過楓樹珍禽異獸,不過我係睇蜥蜴,入面啲醫生好好,可以試下
係邊到? 貴唔貴
係深水埗楓樹街,我覺得都ok貴,但睇得獸醫都預左
第一次睇俾左3千幾,因為我隻蜥蜴有肺炎脂肪肝,每隔1日要翻去啪枝針,每兩日幾舊水
但醫翻好
我兩隻兔都係嗰度絕育
其中一隻病過去睇
醫生好細心同識醫兔
平就唔平 但珍禽睇得既都唔平
如果都係唔平 緊係搵間好啲
個醫生係好細心仲會為寵物寫張注意事項比你
照左x光同驗血會續樣講 比你了解成件事
要做手術會親自解釋

聽講Dr Hugo (好似係天后 都唔錯)
Dr ma 睇其他症好似都麻麻
大圍24小時嗰個永不錄用
1.貴得黎服務差 唔係講會盡力
一味話你隻兔點點點可能醫唔返 感覺好差
我明唔係100%醫得好
但個感覺似講定比你講 咁醫死左唔關我事咁
2.啲姑娘冇耐性 淨係想你買啲走咁
3.零follow up 冇覆診check
教餵草粉求其示範 話餵下就會識
同埋佢所話既驗血 x光
我一眼都冇見過 淨係打黎話驗血正常同x光叫到腸有少少氣
嗰時我第一次帶寵物唔識 姑娘叫我返去先會打黎比我知個結果
係之後朋友話楓樹好我先去 真係差天共地
標準答案:
楓樹珍禽異獸 享和珍禽異獸
佢地都係台灣醫生 好細心 check好多野
毛國界馬醫生 好多兔兔都係佢到睇的
兔仔唔識嗌痛唔識喊
因為識醫兔嘅醫生好小 所以一定貴 請你唔好因爲金錢而放棄佢
我都係咁話
唔會話兔 珍禽都會貴
毛國界dr ma 專睇兔仔
太子 非牟利,價錢合理
因為我唔知我隻兔仔係咪真係骨折 我見佢拖住隻腳行 一隻後腳好似5識喐咁 所以我好驚
我頭先打左卑醫生 診金就280 x光就500 1000 1500 咁樣 我覺得價錢合理 所以我决定帶佢去深水埗個間睇下
不過我一定會同我屋企人嘈 佢都唔識尊重小生命既人 我勁嬲
邊到?
大角咀
認同 之前隻狗就死 去楓樹做完手術依家好番哂 佢地對動物好細心 好錫動物 唔overcharged
千萬唔好去勝利道既任何診所 醫生西又overcharged
之前睇毛國界
之後轉左去深水埗楓樹
兩隻龍貓仔都睇緊楓樹吳醫生
樓主睇咗未呀? 我隻兔仔曾經斷過腳 當時去過毛國界 佢地係做唔到手術㗎 最後我要去西營盤嘅港島珍禽異獸睇 要駁骨 埋單一萬八左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞