等待panasonic全片幅無反專區

973 回覆
33 Like 10 Dislike
但panasonic部機身真係重過頭
咁你應該等下a7iii 下一個firmware update之後再睇下點
點解呀? 有咩新增功能?
animal eye af, real time tracking
衰在sony機 防水防塵唔多掂呢 同埋接受唔到個touch mon揀唔到menu 就係呢兩樣野阻止我想買既意欲
https://youtu.be/JmrjI0-9KJs?t=45
你要做戰地記者?
只要唔好底浸水,其他位都封得幾好

有my menu, fn menu, 加埋自定掣,menu touch唔touch到有幾大影響?
我覺得似係佢自己對Sony有bias多啲....買部機搞咁耐都買唔到
sony a7iii 除左太細部 操控唔太好同touch mon 之外 無得輸
啪啪
就算有touch menu,佢都唔會滿意㗎啦 ,根本Sony就唔適合佢,P記出啦又嫌大同貴,佢都係索性等Canon吧啦!
你所講擠牙膏嘅動物眼AF ,同實時人眼AF,不過Sony都係唔啱你㗎啦,你索性等CANON俾咩牙膏你把啦
其實其他廠出d 機完全無威脅,罪大下一部真係好難期待有咩大進
用左Lumix m43有8年,見到部機咁大咁重有啲失望。
應該都會入手,不過會等到出年有定焦廣角先買,到時又會平啲。

冇眼睇
望落好似好多好有睇頭
原來又係炒冷飯
死馬真係
原生l mount有乜問題?
冇話有問題
不過係證明咗死馬對L mount 嘅投入程度
新鏡點都係出左自己機身先會發佈啦
a7s3應該冇乜野好期待了
最多加返個4k60p 8bit 420
係重左啲既
可能有crop添 有限時
Real time tracking 要A9先有

算唔算bias?
如果A7S3收埋咁耐唔出 如果出D咁既SPEC一定令人好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞