等待panasonic全片幅無反專區

973 回覆
33 Like 10 Dislike
都要預1月先會正式發怖
係 所以8k 不是夢
Pan記拍片對焦準唔準?
點解?
M43嘅機會有update改善對焦?
GH5個d好似有firmware 出
L rumors話S1個sensor係用緊sony sensor,有無搞錯呀
有排都未出wor, 認真你就輸了
而且大把廠用sony sensor, 電話幾乎全部都sony sensor
Canon部EOS r pro 二月會發佈 ,真係要係canon同panasonic之間做選擇
仲期望canon?連1080 100fps呢d基本野搞咁耐都未出就收皮啦
M43出FF機分明係想重新賺鏡頭錢。M43所有焦段出到冇野出,宜家砍掉重練。真係正奸商。
如果有玩開C記有C鏡既緊係C記啦,有轉接環用得返舊鏡。
屌你快d出 s1 shut up and take my money
ibis,4k60p,internal 10bit 422,fullframe,weather sealing

啲鏡唔好咁撚貴 phase detextion af please
我都屌晒鬼 要等到出年 好想睇下S1 贏唔贏到z6同EOS r
11月尾驚 忍唔到手入z6
正常都冇可能差過EOS R , 下年先出, 比Z6差就抵佢冇人買
但如果你講銷量就應該EOS R最好
始終canon市場推廣太勁 部機幾差都總有人買
S1同S1R肯定左係大陸製
興趣大減
C
好似不嬲都係MIC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞