[技能發動] 樓下執咗隻貓...

349 回覆
562 Like 17 Dislike
一係HKTVmall 我就係Fb page買既
大約115蚊左右一包都用好耐
飲水機去紅蘿蔔買 有濾水片個款都唔錯
我都用緊 用幾年先換一次 200幾蚊
糧機啲人話唔太好 但你有需要都可以買
貓抓板個啲就淘啦 平好多
感謝各位熱心巴絲

研究咗幾日,貓砂貓糧都係跟喺公司附近住嘅朋友機買算... 家人都會返工我又返唔定時,訂嘢收嘢比較頭痕

隻衰喵喵試咗幾次朋友d貓唔啱食嘅濕糧就上咗癮唔肯食乾糧,要撈埋先會食 真識食
窮jj當然係比唔起

買咗個空氣清新機擺喺廳,終於無咁敏感啦

家人就都係咁,唔敢搞佢唔會幫手仲係咁問幾時送走,但得閒會撩吓隻貓講嘢咁,俾多少少時間應該...
你本身喂開D乾糧應該太撚難食 特別係D RC/HILLS D垃圾糧
正常貓其實一定係鐘意乾糧多過濕 因為乾糧係好濃好香
返嚟update吓先

隻喵到而家都未有主人嚟認佢,我當係我㗎啦

隻喵仲諗緊叫咩名,而家叫開佢衰喵,因為佢真係好鬼衰,成日搵個patpat隊埋嚟我塊面度

家人就...
我今朝見老豆踎喺個籠前面企圖教隻喵同我講拜拜,聽見佢教到我要入lift嘅最後一秒都仲教緊
應該已經被收編

過幾日會去打第二針,之後會plan絕育喇

俾張靚仔相大家膜拜先
佢一埋身就係咁磨影唔到,要等佢自己行埋一角先偷影到正面
好靚呀
好靚仔

巴打有愛
靚仔嚟架喎
好靚靚
可以去天下貓貓一樣貓度搵下
訂糧訂好少少 連登有個post講成份
貓貓搵patpat 對住你係代表佢鐘意你
同貓貓做多d slow blink 等語同佢講我愛你 Google 下點做
比d時間屋企人
隻貓嗲嘅話好快溶化屋企人
我老豆就係咁
本身養緊隻狗唔嗲佢
所以都係最多摸下佢
跟住執左隻狗嗲到我老豆暈
然後兩隻狗嘅生活就比我幸福好多啦
見隔離有post話將隻自來貓送咗去管理處
過來人覺得有d sad
即刻抱實個仔聽佢煲水

between,個仔越嚟越靚仔,點算

我老豆為咗佢偷偷哋去咗學寵物穴位按摩
守得雲開見月明
幫佢開個ig
把打終於有update
毒撚自己都無ig,唔識用
無所謂啦,個仔有得留喺度好重要
我都想好似樓主咁,但暫時冇得養,只好周街影。

Btw 鐘意就follow 支持下。

https://instagram.com/streetcatssp?utm_source=ig_profile_share&igshid=13rlcv237mk4r
毒毒無ig sor
你影d相好靚 影多d,貓相唔怕多
已經俾女女強行改咗個零霸氣嘅日文名,唔公開啦

我老豆跟唔到個咁跳脫嘅名,而家叫佢阿乜
我叫佢衰仔
衰仔而家好鍾意個外出袋,日日去訓

個樣越睇越似獅子老虎多過喵
多謝,我都想發動技能執貓ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞