<名偵探柯南> 集中討論區4

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
唉話就話轉世
但性格真係好任性...
連鈴我都覺得討喜過佢
或者鋼牙老婆都又靚又可愛
or出得一集既殺生丸媽咪都超正
唉唔明犬夜叉點解揀kagome...桔梗死個陣喊到我
咁鋼煉唔同 都搵唔到第二個女角同愛德多交流啦
但柯南有小哀 犬夜叉有桔梗
佢衰左太成熟...又太冇自信
個陣肯咩都講曬出黎根本唔會結局咁...
最後都係揀自己咩都食曬
為其他人死兩次
唉小哀咪有係咁
愛哭既孩子先有奶吃啊
我都唔洗你兩個講自己要咩喇...
唔好偉大到幫埋人地情人又成全佢地得唔得 心痛死
懷舊都好好睇嫁
以前D動畫真係會為對CP覺得開心同傷心
新個D我冇咩話邊對CP唔拆得
唉犬夜叉臨死錫桔梗個下雖然覺得終於等到喇...
但大佬啊kagome係隔離嫁
神樂 又係喊到死
如果佢遇到殺生丸先係咪就會得到佢...殺生丸又係外冷內熱個D
小蘭空手道係勁..但和葉都唔差又可愛好多
相比之下...
做好人唔係唔好..但都要保護到自己先得嫁
自己都冇左仲點做好人
所以小哀一直冷冷淡淡可能都想保護自己掛
我寧願佢咁都唔想有日無辜辜救左小蘭/班細路之後去死
https://www.bilibili.com/video/av29146287/?spm_id_from=333.788.videocard.0
青子面對情敵既反應
唉青子真係可愛過小蘭好多
佢種性格真係令人好難唔鐘意佢
最撚大鑊係柯南同小哀點睇都一齊出生入死的印像大好多
因為一齊對付黑衣人場面又有互相知大家身份
GIN九成時間都係到清緊間諜
頭5我會有水平線上
唉所以青山依家驚人反官配咪係咁cut小哀戲囉
識屌一定屌紅子
紅子
conan x angle
青子正好多喎
識揀緊係揀青子
你地係邊度睇劇場版
搵唔到
一早download齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞