偕爆肌新歡 甜蜜放狗 張曦雯「億萬H富豪」 男友真身曝光

100 回覆
189 Like 16 Dislike
28歲嘅無線上位小花張曦雯(Kelly),去年開live打機真情流露爆粗,被宅男捧為「打機女神」。早前,33C女神被爆秘交身家億萬嘅H富商,生活暴富,買靚車、四圍飛歎世界,仲被影到疑似帶老竇去北角半山睇二千萬豪宅。日前下午,生活更上一層樓嘅Kelly孖高大爆肌新歡去貝沙灣放狗。疑似係「H富豪」真身嘅大隻男年約40歲,ABC外形兼笑容好charm又風度翩翩。當日呢位親密放狗男又掃背又幫手拖狗仔,O氹到女方鬼咁開心,一睇就知係Kelly嘅真命天子啦!

近年被力捧嘅2012年華姐冠軍張曦雯,在《白色強人》中首度做女二,與視后唐詩詠及視帝郭晉安鬥戲。上緊位嘅Kelly,感情事更要步步為營,曾與胡杏兒老公李乘德、黃淑儀兒子徐肇平和富二代Daniel等傳過緋聞嘅佢,早前被揭秘交一名坐擁億萬身家嘅H富商,男方家住淺水灣,有過一段豪門婚姻,離婚後喜歡結交圈中小花。據悉,兩人於飯局中邂逅,Kelly去年跟Daniel分手後,即與H富商愈走愈埋。近月Kelly忽然富貴,4月底一擲約120萬元購入黑色新款保時捷四驅車,還配上其英文名的字頭及生日日期「511」作為車牌,盡顯身價。此外,社交網上不時大晒周遊列國靚相,7月又舉家到日本旅行;母親節時更偕媽咪到四季酒店歎spa,享受見習少奶生活。

斯文好笑容

  日前下午5時,拍完新劇《白色強人》、等緊10月到澳洲墨爾本拍新劇《解決師》嘅Kelly終於有時間拍拖嘞!一身運動look嘅佢和一位身材健碩嘅高大猛男並肩拖實女方隻柴犬Nala,約埋三、四個朋友仔去貝沙灣放狗。大隻男外形好smart,孭住個紅色袋,手瓜起𦟌,明顯係個gym迷,佢一直冧笑默默守候喺女友身邊。愛心Kelly不時與在場狗仔玩,猛男一直癡望女友。其間,Kelly抱起得意狗仔入懷,大隻男即哄埋摸吓狗仔,場面溫馨儼如一家人。見Kelly和男友好有默契,女方不時伸手入紅袋攞嘢;男方又會細心為女友掃背,加上ABC大隻男笑容好charm又風度翩翩,同美國回流香港嘅Kelly好鬼襯。玩到6時半,一行人慢慢行返貝沙灣住宅繼續gathering。
屌到床都爛
個男既條件好到Gay先有
同do姐一樣樣
不了
有錢、大隻,靚仔
張曦雯人財兩得
快d引誘條仔無套中出,生埋仔結婚泊岸啦
幾撚型呀
想睇條仔多d
整上癮
靚仔
痴線 連金鐘連登仔一半都冇 仲話靚仔
有無多啲條仔 好fit
有隻佬黎講算高質
大隻同有錢係有既
靚仔就見人見志
不過好過金鐘連登仔
老實講幾襯
兩個都有d鬼鬼地 好襯
又幾襯
可能係連登唯一一個同有錢仔拍拖又唔會比人屌貪錢既女人
我會屌
大隻有錢樣又正正常常有d sporty仲要鬼鬼地, 正啦, 好襯
好撚正⋯
唔同有錢仔拍拖唔通同金鐘連登仔拍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞