[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!新小分隊準備出發!!

1001 回覆
49 Like 17 Dislike
yuri ig story 有權呆出沒
黑人問號
有link?
無見一排Yuri又靚左
最尾嗰段佢玩狗耳icon
以我所知舊嗰icon擘大口會key伸脷
但新嘅無,yuri自己瘋狂擘大口同伸自己條脷
亞巡??港場?
權俞利你唔好痴線啦

沖呀
好想去
好耐無覺得少時啲歌好聽
今次呢隻幾好,可惜得返五個
20/10番左香港
仲係8個,5個係分隊
你岩
Yuri同dq真係笑死我
Sunny to leave her spot as "Video Star" MC after 5 months because her knees aren't well & needs to be treated. She decided to leave after discussion with the production staff. She already shoot her last ep & will air in mid October.

entertain.naver.com/read?oid=108&a…

唉,一個二個老人家.....
少女時代Sunny出演Video Star五個月後正式下車,下任主持未定。

19日根據MBC相關人士表示,Sunny作為MC已經完成了最後一次的錄影。

關係者表示Sunny在這段期間內,膝蓋一直處於需要接受治療的狀況,與製作組討論之後決定以健康為第一優先進而決定告別節目。

Sunny出演的最後一集預計於10月中播出。
本來淨係鐘意泰妍
睇完girls for rest覺得Yuri好靚 HY好搞笑
佢2個真係..
如果有埋秀英..會係瘋癲
唔知點解覺得泰妍好似乜野講咁既
又無笑得咁開心
本來淨係鐘意泰妍
睇完girls for rest覺得Yuri好靚 HY好搞笑
如果有埋秀英..會係瘋癲
唔知點解覺得泰妍好似無乜野講咁
又無笑得咁開心
經歷嘅嘢多咗份人自然觸感多咗然後唔想出聲 但係見到sone抽抽就會開心返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞