其實拍拖耐左除左行街睇戲仲有咩做…

220 回覆
707 Like 7 Dislike
未同居 意思係以前一見面就會剩係諗扑野 而家除左扑野都會想一齊做其他野
你唔講我都唔知原來無左4樓
要乜撚勇氣
未同居
一個星期扑到兩三次咁好#
互相會上屋企?如果次次酒店扑都好貴姐
驚咪自己book酒店囉
你岩呀 我真係唔想日日出街呀 好攞命
條街又多人
唔係唔鐘意同佢一齊
但可唔可以搵個舒服啲既地方
(土地問題)
以前會上屋企+酒店
而家好少去酒店啦 都係上屋企 但係上屋企都已經唔會次次一定扑野
打下機幾過癮
我地除左一齊打機就冇咩做
野餐 行山 影相
lm我都係咁, 想行山去下戶外條女又怕熱
唔做任何野, 只要一齊就好舒服.
其實如果屋企隨時上得,就咁喺屋企hea吓已經好舒服
唔使刻意諗做啲咩
可惜香港並俾唔到一個咁嘅環境啲人拍拖
同人拍拖=預備同對方過人世/預備結婚

行街睇戲=約會
咁多時間諗去邊既
之前同女朋友一齊 大家返工已經見得好少
其實拍得耐就係咁, 冇咩地方好去
我自己本身係去邊度同食咩都冇主意既人
(本身宅,加上女友食野係好撚麻煩)

不過一齊就唔會點悶, 因為我地兩個都多野講

近來減肥(兩個都肥肥地), 成日一齊去做gym
做運動真係唔錯既活動, 大前提你地真係做先好, 同埋個女仔真係想先,
成撚日見到d情侶又唔係做又霸住部機唔知做乜撚

食完簡單食一餐傾下計就夠

最撚麻煩係生日

利申:拍左十年
生日 或者 節日 都係頭一年重視, 打後開始都係簡簡單單過就ok
你諗做乜都好啲
我仲諗緊點先有女朋友
我女友就逢weekend過黎我屋企hea+撚貓
利申: 一個人住

如果唔係佢返工同我屋企距離太遠
佢直頭可以喺我度長住啦
睇女朋友性格
我女朋友唔係一定過得好驚喜又或者好昂貴
但都會想有D野做

禮物又係, 佢冇咩特別想要
但係我自己犯賤, 覺得生日要送下D佢喜歡既野
真係自己攞黎賤

我就真係簡簡單單過就ok
所以佢都係BOOK間餐廳同送兩件恤衫比我算
(連續兩年送MUJI恤衫 )
我地都簡簡單單 送禮都係得1,2次
打後都係自己手工勞作整下卡咁
係重要日子先book間好d既餐廳
平時出街食就求奇平價野就ok
秋冬周不時weekend會自己整野食野餐
夏天就行下商場睇戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞