認真,如果淋病做特首,肯定衰過孽瘤

31 回覆
12 Like 0 Dislike
假定目前係4 人戰局來睇
2 男 2 女
2 個女人是但一個選贏都仆街

但我寧願孽瘤都唔要淋病
孽瘤嘴臉衰衰格格咁
但份人牆頭草兩邊擺
而且個女都可以出國讀書或者間中係香港hea 下咁
點都無淋病咁恐怖

相反一個連自己老公同仔都可以送去北京做人質既變態女人

平時點比人鬧都面不改容、城府極深 (孽瘤EQ 低郁d 就同你嘈返轉頭,沈不住氣、係比較蠢,但無淋病咁恐撚怖)
已經顯示出佢為求目的、戀棧權位不擇手段,連世上至親都可棄如敝屣。

仲要密鑼緊鼓不停討好富二代同地產商R 票
呢個恐怖女人選到既話
香港仲衰過689 時期
到時樓價繼續受政策影響破頂不斷(唔再係度解釋點解所謂「辣招」其實係向地產商傾斜既托市手法)
人間地獄之門會比淋病打開
冇分別
淋病做既話,公屋居屋繼續起,一定行返689路線。

孽瘤做既話,一定停晒起公屋,俾晒d地地產商起樓。

窮人會撐淋病,中產會撐孽瘤

林鄭係更唔聽意見既689
葉劉鱷魚頭老襯底
有撚分别,樓主你都on99
沒有最衰,只有更衰
林病係689條女,你睇呢排689幾撐佢

林鄭係更唔聽意見既689
葉劉鱷魚頭老襯底

同意
有撚分别,樓主你都on99

你覺得100 分滿分, 拎1 分同0 分有無分別?
on9先會話冇分別,自從689單野之後,就算要食屎,都要搵舊冇咁臭嘅黎食!
不過好好奇點解中共竟然會俾女人做特首
林病係689條女,你睇呢排689幾撐佢

希望係死亡之吻
啱呀
邊撚個都一樣,是鳩但啦,香港人係都鐘意關心自己冇份選既野
啱呀

共橙黨幾時有女人可以話事呀
先唔講冇得我地選擇
咁多舊屎 一定係孽瘤做最有利我地
食一舊屎同食兩舊屎
食一舊屎同食兩舊屎

都係食屎, 不過有 d有毒, 有 d無毒, 不過一樣咁臭。
先唔講冇得我地選擇
咁多舊屎 一定係孽瘤做最有利我地

佢一定行返貪曾路線,住屋需求上升得更快
孽瘤淨係當年推23條已經夠佢落地獄啦,俾佢做左特首為左媚共有咩做唔出,加上當年政治環境同依家唔同,依家有咩惡法係過唔到。
歡迎討論
孽瘤淨係當年推23條已經夠佢落地獄啦,俾佢做左特首為左媚共有咩做唔出,加上當年政治環境同依家唔同,依家有咩惡法係過唔到。

佢eq低 佢上只會激起民憤
但林鄭上所有本土派都要收皮

佢eq低 佢上只會激起民憤
但林鄭上所有本土派都要收皮

肯撚定會極速增加警權
然後徹底封殺 / 收編網媒
周融果D 會更多錢,更囂張,更疊馬
成個香港都係佢踏腳石,為左更多權力,你睇佢連老公同仔都送去北京做人質你就明,區區 700 萬香港人算係咩?
吹水台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞