[集思廣益]一人一個方法令香港人變得有公德心

40 回覆
2 Like 0 Dislike
咪撚嘈啦大陸狗
帶耳筒啦大陸狗
你啲垃圾呀大陸狗
你篤痰呀大陸狗
講唔該呀大陸狗
屌你老母呀大陸狗

佢哋而家俾人叫大陸可能仲覺得光榮添呀

果救返都隊返死佢
肉刑
留名
笑佢哋應該最有效
香港人最驚柒
應該話係人都驚柒

0成本

放哂上網批鬥
學日本 恥笑佢地就會識趣
叫班死煙剷落酒吧唔好食煙先啦

喂 屌 係喎 仲有好多樓上cafe都仲有人大條道理煲煙
趕佢地走囉
好多人一直都唔肯接受香港有一部分人係閪,好撚蝗,係救唔到嗰啲
踩港撚永遠都係拎佢地出嚟一竹竿打一船人,自命清高

on9 踩佢地咪姐係踩埋自己 咁樣係自命清高 係好受?
反而覺得好撚羞恥 所以先想改變
純粹發洩 好撚嬲

早兩日去大拗門露營 成個草地都係垃圾同風箏 估計應該超過100隻風箏 塊地舖滿風箏線 嚇撚死我以為入咗盤絲洞 行兩步kick一kick 屌你老味究竟啲人要幾冇公德心先掉到咁多垃圾 有個外國人行過同我講oh look at the lap sap 我都灰鳩到唔知點應佢好
停每日150先喇屌你老母
純粹發洩 好撚嬲

早兩日去大拗門露營 成個草地都係垃圾同風箏 估計應該超過100隻風箏 塊地舖滿風箏線 嚇撚死我以為入咗盤絲洞 行兩步kick一kick 屌你老味究竟啲人要幾冇公德心先掉到咁多垃圾 有個外國人行過同我講oh look at the lap sap 我都灰鳩到唔知點應佢好

lap sap
趕佢地走囉
好多人一直都唔肯接受香港有一部分人係閪,好撚蝗,係救唔到嗰啲
踩港撚永遠都係拎佢地出嚟一竹竿打一船人,自命清高

on9 踩佢地咪姐係踩埋自己 咁樣係自命清高 係好受?
反而覺得好撚羞恥 所以先想改變

同感
齋屌無建設性
改變!
斬撚死晒d廢老同支那狗
如果政府肯立法捉到即坐三日監肯定全香港無垃圾桶都唔會有垃圾
我果層

每次有人亂DUM垃圾, 我用界刀界開佢攤係LIFT口

呢1年冇見過垃圾了
斬撚死晒d廢老同支那狗

好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞