召集long d 緊既巴絲分享下

15 回覆
0 Like 0 Dislike
我同佢係聖誕一齊 已經返返美國

黎緊暑假會見

我係出去果個(美國東岸)

有人話long d一定衰我就唔覺 因為差12個鐘好易預時間

反而我覺得香港同英國就難少少

見有好多人話long d捱唔到所以我想開呢個post 等long d成功既巴絲分享下心得

等long d緊既巴絲好似我咁學下野

同埋對自己long d既關係唔太樂觀既巴絲打打氣
long d分手2個月26日,珍惜眼前人
long d過來人
要雙方一齊keep先得
同埋最緊要係信任對方
同韓國人拍緊拖
不過因為時間許可暫時都可以一個月見10日
某程度上仲多過唔少唔係ld既人
同韓國人拍緊拖

一個月見到十日好幸福
同韓國人拍緊拖

一個月見到十日好幸福

因為我讀緊書可以走堂,佢又幾得閒
每個月一人去香港/韓國大約5日所以有10日
唯一係有突發事唔可以即時見面
如果唔係其實同唔係LD冇咩大分別
同韓國人拍緊拖

一個月見到十日好幸福

成日飛去韓國每個月千幾二千幾票。。。條數好甘
同韓國人拍緊拖

一個月見到十日好幸福

成日飛去韓國每個月千幾二千幾票。。。條數好甘

就住就住用
不過同香港女仔拍拖條數其實都係差不多...

佢就係英國
我係香港

時間難夾到死
我收工都好夜
我訓醒佢就啱啱訓
大家忙嘅話基本上唔會點樣facetime
就算大家每日都知大家嘅行程都好
都係冇乜安全感
一個禮拜都facetime唔到三日(梗係我半夜就佢時間)
其實好難keep
利申:巴打
仲努力keep緊
long d唔work㗎 我隔2個鐘咪又散
Long d 7年半
long d分手2個月26日,珍惜眼前人

Thx bro

祝你係新一年事事順利,搵到真愛
long d過來人
要雙方一齊keep先得
同埋最緊要係信任對方

同意

都係講過心字
同韓國人拍緊拖

好幸福啦巴打

我仲有127日先見得

佢就係英國
我係香港

時間難夾到死
我收工都好夜
我訓醒佢就啱啱訓
大家忙嘅話基本上唔會點樣facetime
就算大家每日都知大家嘅行程都好
都係冇乜安全感
一個禮拜都facetime唔到三日(梗係我半夜就佢時間)
其實好難keep
利申:巴打
仲努力keep緊

巴打加油

希望你地會堅持到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞