大家點睇係網上識另一半?

60 回覆
59 Like 4 Dislike
而家女朋友係tinder 識,仲係絲打黎

Long d緊但完全唔覺辛苦,我地得20歲但已經plan好曬未來

一齊咗幾耐
識咗幾耐先一齊

9月識到而家

佢10月中同我表白過一次,但我話試下咁樣維唔維持到先

到聖誕我返左去正式一齊
上網識左兩個禮拜就一齊左,今日剛好三年
你係呢度問十個有九個都覺得無問題㗎啦
你試下問下d唔上連登/高登嘅人

利申:覺得無問題
同男友係喺ig識
拍咗2年拖
玩某個p字頭app, 識我女友

但long d (台妹)

果陣傾左幾個星期,咁岩果陣同屋企人去台北玩, 最尾果日佢問我去唔去夜市行下, 見完之後再keep住幾2個月到

果去搵佢之後就一齊

依加1年, 每個月keep住2次weekend trip
同男友係高登識 到而家一年多d
成日帶佢出席家庭聚會
到而家都糖癡豆。

當然屋企人唔知我地咁識
同佢都係高登識,日日大家好似糖豆咁
得閒無事,擦下火花,好有情趣

辣殺

咩事

無,葡萄姐

比人super like 同like 左,但hi 完冇反應,我覺得係人地㩒錯
係網上識左依家男朋友 一齊左兩年有多不過識左佢之後已經無咩點玩過。
無人識
2年前Skout 識

佢係大公司做
有錢有樣
初時好驚佢呃我,因為唔明點解會追我
慢慢識耐咗,覺得佢真係一個好男仔
玩app 係因為公司全部都係中年女人
過多半年就一齊咗
所以好睇運

利申:ex....

如果你見到個post 而又記得我嘅
我仲未放低你
同另一半係高登group識
拍左一年幾 本身識左4-5個月左右就一齊
我地都無同屋企人講係網上識怕麻煩 目前無咩問題
同另一半係高登group識
拍左一年幾 本身識左4-5個月左右就一齊
我地都無同屋企人講係網上識怕麻煩 目前無咩問題

係高登識+1
識左差唔多2個月就一齊左
唔諗住同屋企人講係上網識
這些機會...
玩matchup識左七日就一齊左 就黎半年
覺得佢就係下半世一齊行果個
係高登識
不過只係同比較熟既朋友講過 其他人問起都係答frd搭frd識
玩matchup識左七日就一齊左 就黎半年
覺得佢就係下半世一齊行果個

真係熟果啲先會講照直講 其他都係話舊同事 同學 朋友介紹 出現左好多個版本
連登識
雖然只係一齊左就一個月,但都已經見過下大家既屋企人
我相信大家都係認真想行到最後
希望有日可以著住婚紗拖住你
屋企同熟既朋友都知係連登識
其實係高登點識
高登識
坦白講冇諗過會喺網上識男朋友,佢都完全唔係我鍾意嗰type,但就係鍾意
本來好擔心我地見面會相處唔嚟,有feel變冇feel,但結果出到嚟大家都覺得相處好舒服好自然冇落差,第一次見佢就拖左我

網上識因為大家冇共同朋友圈子,年齡、背景等等都可以差好遠,有時候都會有種不安同擔情,覺得自己對佢現實圈子同環境了解不深咁 但都係好慶幸識到佢
同另一半Tinder識咗兩個禮拜就一齊
而家半年,大家背景唔同,開頭係會有擔憂
但而家幾好,會同佢屋企人一齊做節,見過哂佢啲朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞