相信有好多香港女仔俾南亞狗強姦過 不過唔敢報警

37 回覆
11 Like 2 Dislike

可唔可以講下邊區發生 附近係咪好多南亞狗

係佐敦 我唔知多唔多 唔係成日去
果次咁岩去食宵夜就奶野
其實我都唔係第一次
我有朋友朝早行返工果陣比個南亞人問拎電話
我朋友唔理佢 佢就追到入大廈
好彩有看更
同埋係旺角女人街果到 朝早d南亞係度開檔果陣
一有女行過佢地就會你好索呀 好大波呀咁
好煩

朝早行咁多次都冇試過

你真係想知道點解?

朝早行咁多次都冇試過

你真係想知道點解?

尋日揸車經過錦田,成條錦田路都蝻,痴撚線,邊度黎架?
尋日揸車經過錦田,成條錦田路都蝻,痴撚線,邊度黎架?

呢d地方最撚多
東涌個邊既公屋成條南亞邨咁
Btw仲話香港女仔俾南亞狗強姦完係食洋腸個班正弱智

試過夜晚係街比個南亞人捉住問我幾錢
我話我唔係雞
之後佢就攞左我手上部電話
又係咁叫我同佢過夜
好彩我身手敏捷即刻搶返部電話跑走
同埋好彩我去嘅目的地其實轉個彎就到

好撚危險喎絲打,佢攞你部電話衝埋入後行
你又跟埋去撞的話,除時大撚鍋

我當時又無諗咁多野 只係諗住快d走甩咋

果次咁岩去食宵夜就奶野
其實我都唔係第一次
好彩有看更
好煩

追到入大廈咁撚狼
死臭雞走去挑逗完人就話人老強

你呢d溝唔到女既廢物
港女抵撚死,個個淫婦爛臭西

果次咁岩去食宵夜就奶野
其實我都唔係第一次
好彩有看更
好煩

朝早行咁多次都冇試過

你真係想知道點解?

你睇下佢個名先
結果就係成班都唔報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞