乃木坂46討論區#007:一緒に飲もう

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
日奈子心地應該幾好既係d戲唔得
營運成日迫佢係鏡頭面前同白麻和好同耍霂佢就整個嘲諷樣

日奈子只係好勝心理 本質上容易相處過堀既

個人經驗:

堀握手對應係幾好, 但只限釣り同妄想路線, 同埋都幾feel到佢計過先答你
日奈子掉翻轉, 要佢釣你就免啦, 但普通吹水感覺好自然同舒服

禾堀隻手

日奈子只係好勝心理 本質上容易相處過堀既

個人經驗:

堀握手對應係幾好, 但只限釣り同妄想路線, 同埋都幾feel到佢計過先答你
日奈子掉翻轉, 要佢釣你就免啦, 但普通吹水感覺好自然同舒服

禾堀隻手仔又滑又香

個人經驗:

禾堀隻手仔又滑又香

handcream味冇轉過

個人經驗:

禾堀隻手仔又滑又香

握完幾多日唔洗手

握完幾多日唔洗手

握完去個廁所就洗左

握完幾多日唔洗手

握完去個廁所就洗左

返到屋企矛晒味
Bid返七仔既8單生寫,又要食樹皮

握完幾多日唔洗手

握完去個廁所就洗左

返到屋企矛晒味

其實握第二個嗰時隻味已經比其他MB嗰隻蓋過左啦

$120set是咪買得

握完去個廁所就洗左

返到屋企矛晒味

有d mb用冇味果d冇事

返到屋企矛晒味

日奈嗰隻唔濃但好有韻味, 連埋佢個look同feel
真係次次入到去都覺得佢好淫同欲求不滿

以我握過既mb,最大味係hori,misa

巴打握過邊幾個?

唔計3期我全團都握過

巴打握過邊幾個?

唔計3期我全團都握過

箱推巨巨

好波

巴打握過邊幾個?

唔計3期我全團都握過

箱推巨巨

馬神條女都握埋

我淨係握過禾花雀,白麻,方丈條女,hori,misa,一寶,松松g,rotty,迪馬,三期坂口
禾白上次起勢咁卒禾隻手搞到成隻手都係handcream咪
下單揸二期長老OL同卡琳
好多握手巨巨

巴打握過邊幾個?

唔計3期我全團都握過

箱推巨巨

馬神條女都握埋

我淨係握過禾花雀,白麻,方丈條女,hori,misa,一寶,松松g,rotty,迪馬,三期坂口

開團飯到而家啦都 乃團又唔係多人
只係抽過一兩張都叫握過呀

Rotty 正呀 好多under啲對應都好好

一寶條女同爛閪 都翻抽過幾次

老女人有時握握下會無嗱嗱除鞋
排緊隊嗰時淨係睇腳都已經回晒本

又話以後唔握

又話以後唔握

你竟然信一個痴漢既說話
七仔手機mail

xx選手おはよー!
你地早晨!

今日も1日がんばろー\(^-^)/
今日都要加埋\(^-^)/

ななせ
七瀬 ​​​

巴打握過邊幾個?

唔計3期我全團都握過

箱推巨巨

馬神條女都握埋

開團飯到而家啦都 乃團又唔係多人
只係抽過一兩張都叫握過呀

Rotty 正呀 好多under啲對應都好好

一寶條女同爛閪 都翻抽過幾次

終極握手巨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞