乃木坂46討論區#007:一緒に飲もう

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
提提大家,門票係要俾錢的
今次係俾真心想去睇既手足一次好機會
留比大佬睇算
海外黨表示永遠到呢啲 moment 幾大隻蛤乸係到都好都唔輪到自己

去到嘅巴打們玩得開心啲 我睇repo就當自己去左

宜家用緊邊張

而家用緊粉紅色 iPhone
所以特登搵翻張色調粉粉紅紅嘅 襯翻個機底

整得好靚

三四日換一次wallpaper
踏入2017年,帶一個好消息俾各位手足,就係乃po提供5th bdlive門票乙張既機會俾大家,詳情請到以下連結:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrYQGlwSJfeC8lHtqKRyFyVdBkqpK9gzc2ClY8zyaQN5mb1w/viewform

我呢啲窮撚 可遠觀而不可褻玩焉
比下機會真愛見下
海外黨表示永遠到呢啲 moment 幾大隻蛤乸係到都好都唔輪到自己

我應該會去

我應該會去

加油 大家都是姐姐控

我應該會去

呢邊過去日本一轉單程機票都萬幾HKD,
我咁飛法真係跳樓都唔點

我應該會去

加油 大家都是姐姐控

自從去左八月BD live 後
已經上左癮

我應該會去

我咁飛法真係跳樓都唔點

先番香港
再飛日本

我應該會去

我咁飛法真係跳樓都唔點

先番香港
再飛日本

咪重貴 翻香港嗰轉唔洗錢咩

我北美呢邊飛日本重近過飛翻香港
有冇巴打已經到會場
有冇巴打已經到會場

你咁早?
就出門
有冇巴打已經到會場

你咁早?
就出門

我到喇
有冇巴打已經到會場

你咁早?
就出門

我到喇

多唔多人?
有冇巴打已經到會場

你咁早?
就出門

我到喇

聽講四點已經有二百幾人
有冇巴打已經到會場

你咁早?
就出門

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

超多,過千都有,有冇興趣一齊排?

你咁早?
就出門

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

正常 唔計徹夜嗰班 日本始発5點幾就有 有啲甚至4點

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

我地諗住食埋早餐先

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

京都全握のミニライブの列
駐車場の縦の長い列が今四列できていて、もうすぐ五列目に突入

これ一列に何人いんだろ

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

我都想
但我係英國呀

我到喇

聽講四點已經有二百幾人

これ一列に何人いんだろ

其實我排緊咩我都唔知,邊條係 live邊條係握

聽講四點已經有二百幾人

これ一列に何人いんだろ

日本班痴線佬唔會過夜排,因為會比人趕走

佢地會癲到係會場附近搵酒店/cafe訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞