乃木坂46討論區#007:一緒に飲もう

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇巴打已經係京都?有冇落雪,
我係大阪但唔太凍,聽日入京都要準備

京都車站啲欅 poster 應該做係到
留名睇巴打制霸晒咁多張
https://lihkg.com/thread/79342/page/1?ref=ios
呢到要拉幾多人?

僕のお嫁さんだよ
https://lihkg.com/thread/79342/page/1?ref=ios
呢到要拉幾多人?

禾白禾家姐
禾鳥禾個妹
禾橋禾同事
禾MI$A禾SP
禾OL禾秘書
係矛老婆

呢到要拉幾多人?

禾白禾家姐
禾鳥禾個妹
禾橋禾同事
禾MI$A禾SP
禾OL禾秘書
係矛老婆

記得有個網打自己個名會配返mb,彼女、同學,青梅竹馬,前輩

柒左

留名睇巴打制霸晒咁多張

其實我乜都未 plan好
想睇 mini live但又怕出到排奈奈未又生體不良,
但如果直接排奈奈未又唔可以睇 mini live,
唉好矛盾

留名睇巴打制霸晒咁多張

想睇 mini live但又怕出到去排奈奈未又體不良,
唉好矛盾
non-no 2017年4月号
春服は大人っぽく、が正解!/乃木坂100問100答
《特別付録》西野七瀬×どいやさん 卓上カレンダー

blog

好羨慕隻狗

好羨慕隻狗

不嬲做狗好過做人

好羨慕隻狗

整亂左我地張床
nanami我老婆
misa我SP
火奈子我妹
堀我姐姐
人生Ok

留名睇巴打制霸晒咁多張

唉好矛盾

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

留名睇巴打制霸晒咁多張

唉好矛盾

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

留名睇巴打制霸晒咁多張

唉好矛盾

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

要計埋三槍射波既機率

好羨慕隻狗

禾係隻狗

留名睇巴打制霸晒咁多張

唉好矛盾

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

要計埋三槍射波既機率

係,所以真係好煩惱,佢有時射下,有時又全日,好難捉摸

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

要計埋三槍射波既機率

暫時無落雪 凍就唔係好凍
不過排隊就要可能吹風

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

要計埋三槍射波既機率

考慮到機票,酒店錢,同三槍射波機率,14 號真係

已經係京都
聽日應該一早出去排隊

有冇落雪同凍唔凍

要計埋三槍射波既機率

不過排隊就要可能吹風

吹風 ok既,今日我一個係大阪吹唔小,

btw巴打睇完 live想握邊個?係咪越早排 mini live越早可以出返黎排握?

要計埋三槍射波既機率

不過排隊就要可能吹風

btw巴打睇完 live想握邊個?係咪越早排 mini live越早可以出返黎排握?

聽其他巴打講 mini live完左就排全握
遲入mini live排全握就可以早d
好似係咁 第一次排全握

我握七仔 同琴子

要計埋三槍射波既機率

不過排隊就要可能吹風

好似係咁 第一次排全握

我握七仔 同琴子

我上次都收到咁既風,但幫我代購個人同我講京都場越早排live越早出返黎,遲入既話完場已經鎖左門出唔返去

好似係咁 第一次排全握

我握七仔 同琴子

我上次都收到咁既風,但幫我代購個人同我講京都場越早排live越早出返黎,遲入既話完場已經鎖左門出唔返去

咁就唔清楚

好似係咁 第一次排全握

我握七仔 同琴子

mini live係跟block黎放人,多數都係由a block(最前果堆)開始放人,如果怕射波既話排握手廢mini live better

好似係咁 第一次排全握

我握七仔 同琴子

咁就唔清楚

搞到我唔知幾點出發好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞