乃木坂46討論區#007:一緒に飲もう

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
話說係咪已經定左17單選拔

我深信月月已經企左係一排準備大放異彩,成為top mb之後出佢第一本寫真加畫作合集

最緊要踢走高山落返去先

契女一寶
話說係咪已經定左17單選拔

我深信月月已經企左係一排準備大放異彩,成為top mb之後出佢第一本寫真加畫作合集

最緊要踢走高山落返去先

契女一寶

一寶唔差,不過打中堅比較合適

最緊要踢走高山落返去先

契女一寶

你哋全部迫害一寶

最緊要踢走高山落返去先

契女一寶

你哋全部迫害一寶

大家實話實說

契女一寶

你哋全部迫害一寶

之前明明係高登一寶黨幾大
收到wind 奈奈未又病鬼左

北海道零下23度 唔小心比佢冷親添

係紐約冷親呀應該,以為佢北海道人無咁易冷親,睇來佢本寫真好少布

最緊要踢走高山落返去先

契女一寶

你哋全部迫害一寶

大家實話實說

牆頭草

係紐約冷親呀應該,以為佢北海道人無咁易冷親,睇來佢本寫真好少布

其實NY都唔係好凍 最低都只係 -7~8 度到,
上個禮拜重開始回暖 平均有10度左右

利申: 係嗰到
反高山黨
反高山黨

你都係想高山讓個位比baobao姐
反高山黨

派jo膠

早晨巴打

早晨巴打

我上個禮拜係NY,
日日出去周圍躝諗住睇下會唔會見到ななみん
結果行到腳跛都見唔到人
聽日睇mini live準備比馬拿豬強姦隻耳

早晨巴打

我上個禮拜係NY,
日日出去周圍躝諗住睇下會唔會見到ななみん
結果行到腳跛都見唔到人

就算比你知西瓜組係旺角都未必搵到啦,何況NY咁大
https://lihkg.com/thread/79342/page/1?ref=ios
呢到要拉幾多人?

禾白禾家姐
禾鳥禾個妹
禾橋禾同事
禾MI$A禾SP
禾OL禾秘書
係矛老婆
有冇巴打已經係京都?有冇落雪,
我係大阪但唔太凍,聽日入京都要準備
https://lihkg.com/thread/79342/page/1?ref=ios
呢到要拉幾多人?

禾白禾家姐
禾鳥禾個妹
禾橋禾同事
禾MI$A禾SP
禾OL禾秘書
係矛老婆

有事秘事幹 無事...
呢到要拉幾多人?

禾白禾家姐
禾鳥禾個妹
禾橋禾同事
禾MI$A禾SP
禾OL禾秘書
係矛老婆

記得有個網打自己個名會配返mb,彼女、
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞