冷靜期後可以點樣復合?

19 回覆
0 Like 0 Dislike
男朋友話要冷靜2 3個禮拜 之後再同我傾
之前都試過 之後都無事 但今次嚴重好多
可以點做?呢段期間應該唔搵佢 等大家掛住對方?
唔好以為前幾次無事等於下一次一定無事
無事既 兩三個星期換完口味咪返黎搵你
2-3星期過份耐喎,佢做乜你都唔知啦
幾日至一星期都夠哂啦
含返無事
鍾意過人都知,真係鍾意果個人點會忍到兩、三個禮拜唔搵佢呢? 我就一兩日都忍唔到啦!
所以絲打你都收得皮架啦
冷靜期完9成分手
對方話要冷靜但keep 住傾計唔見又咩玩法
可能佢想享受自己一個人既時間 樓主好痴身?
鍾意過人都知,真係鍾意果個人點會忍到兩、三個禮拜唔搵佢呢? 我就一兩日都忍唔到啦!
所以絲打你都收得皮架啦

希望佢盡快搵翻我
對方話要冷靜但keep 住傾計唔見又咩玩法

可能掛住你 但怕見面會再產生負面情緒 怕再嘈

唔算痴身 但的確有俾佢壓力 所以佢提出冷靜係好
朋友口中得知佢仲會check我last seen 仲在乎我 我好感動

朋友口中得知佢仲會check我last seen 仲在乎我 我好感動

你個朋友男定女

你個朋友男定女

你個朋友男定女

咁由佢冷靜下又好 點都好 我覺得佢地返黎搵返你既

你個朋友男定女

咁由佢冷靜下又好 點都好 我覺得佢會返黎搵返你既

你個朋友男定女

咁由佢冷靜下又好 點都好 我覺得佢會返黎搵返你既

好多謝你 承你貴言
冷靜期即係同第條女試下夾唔夾

利申:過來人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞