達哥真係越嚟越垃圾

183 回覆
52 Like 248 Dislike
達哥以前成日為左以某方法過關,卡足一粒鐘,佢玩呢d mission game嘅style就係咁
唔撚鐘意睇無人迫你地睇
你係chatroom留埋啲垃圾comment盞大家無癮
達仔開放twitch subscribe實發過豬頭

以香港人性格一定屌到收皮

咁又係 你開台娛樂我就唔好諗住消費我

FF15唔啱佢直播

兩隻game我都有玩
人中6支線小(有一部份仲要係棒球/小酒館/小姐),極技演出又小左咁多,應該做唔到0同極果種效果

相反ff 15 d 迷宮同痴撚線劇情展開仲有睇頭得多
除左迷宮冇得保存,可能要ot之外
我都想知ff15有咩唔啱用黎直播

直播睇佢渣車渣半粒鐘 ?

有快速旅行 ,短路程有陸行鳥
最多睇載入畫面半個鐘

不過我相信以ff15個人氣都唔洗佢直播
都係ff下佢玩姐
達仔開放twitch subscribe實發過豬頭

以香港人性格一定屌到收皮

咁又係 你開台娛樂我就唔好諗住消費我

Meanwhile 外國twitch partner搵緊幾千蚊美金一個月
有時真係為拖而拖
會明顯睇到係特登揸流灘
同埋講野避忌左好多
唔會話達哥變到好垃圾咁誇張既...
只係唔會好似以前咁見到差唔多九點半就衝返屋企
宜家得閒都淨係打開聽下算,睇都無乜興趣
原來仲有人睇架?
Ching who is 達 got ar?
Ching who is 達 got ar?

Ching
我覺得wd2幾好笑啵
利申:睇youtube多
有時真係為拖而拖
會明顯睇到係特登揸流灘
同埋講野避忌左好多
唔會話達哥變到好垃圾咁誇張既...
只係唔會好似以前咁見到差唔多九點半就衝返屋企
宜家得閒都淨係打開聽下算,睇都無乜興趣

琴日明顯唔係拖
有返以前風格做on9野
但係就比班小學雞屌
琴晚先好笑喎
齋睇過關洗撚睇達哥咩
係Youtube search黎睇啦懵撚
最好笑係達哥玩到成40-45分,chatroom 會有人話完啦好嗎要訓教聽日要番學等等,我真係心諗做乜鳩 你要早起要訓教就要人收台唔好玩 唔曉自己熄鳩左佢走去訓
Watchdogs 2
Outlast 2
人中6
Dead rising 4

拉布唔睇

Btw 火機聲大D

Outlast2幾時出
最好笑係達哥玩到成40-45分,chatroom 會有人話完啦好嗎要訓教聽日要番學等等,我真係心諗做乜鳩 你要早起要訓教就要人收台唔好玩 唔曉自己熄鳩左佢走去訓

依家d小學雞零舍囂張
人地開台收台要睇住佢休息時間黎做
以為自己邊撚個呀
達哥到底做左啲乜
有冇懶人包

https://www.youtube.com/watch?v=cwln0LBbvzU

12分 笑到仆街

痴撚線睇達哥唔係睇呢d唔通係睇佢秒速過關?
Watchdogs 2
Outlast 2
人中6

拉布唔睇

Btw 火機聲大D

我試試預言先
WD2>人中6》》maybe RE7
未來outlast2&DR4
有排但有機 莎木3 (人中極2 但冇咩可能出)

想佢玩biohazard 7多過人中 但以佢性格佢下隻一定玩人中,但一玩就要玩幾個月
唔拉布咪要成日轉game囉,買game唔駛錢呀
我覺得wd2幾好笑啵
利申:睇youtube多

係幾好笑好有創意玩得
本來仲以為ds後會唔好睇
唔睇watchdog 等佢完算
佢有無少少機會FF15呢

如果玩都一定係人中之後

人中之龍 之後一係玩dead rising4
一係re7 之後到outlast 2
唔睇watchdog 等佢完算
佢有無少少機會FF15呢

如果玩都一定係人中之後

人中之龍 之後一係玩dead rising4
一係re7 之後到outlast 2

想睇佢玩the last guardian
應該會屌撚死隻巨鷹
Watchdogs 2
Outlast 2
人中6

拉布唔睇

Btw 火機聲大D

Outlast2幾時出

有傳三月
Watchdogs 2
Outlast 2
人中6

拉布唔睇

Btw 火機聲大D

我試試預言先

想佢玩biohazard 7多過人中 但以佢性格佢下隻一定玩人中,但一玩就要玩幾個月

佢係代言人好難唔玩
利申:達哥都要揾食 而且玩人中6合情合理但唔好睇
Watchdogs 2
Outlast 2
人中6

拉布唔睇

Btw 火機聲大D

我試試預言先

人中6唔係好短咋咩
應該唔洗一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞