達哥真係越嚟越垃圾

183 回覆
52 Like 248 Dislike
聽講係簽左約要佢玩幾耐,所以要拖時間

聽邊個講先
如果係達哥真fans,佢做咩都會支持
自己唔想睇咪停下過一排先睇
洗乜走出嚟踩達哥
擺明唔係真心兄弟

我相信大部分兄弟都係
有dgame 好垃圾就睇精華算
連登仔乜都想批鬥
大家好好珍惜達哥啦 佢始終都有日唔再直播打機架啦 仲係度屌達哥你班仆街
大家好好珍惜達哥啦 佢始終都有日唔再直播打機架啦 仲係度屌達哥你班仆街

如果真係值得屌嘅大家屌佢都係一種鞭策
即係好似上次老翻WINDOW事件咁
果下真係屌到佢反皮
但如果話咩拉布咩簽左約要玩幾耐真係得啖笑
寧願果班人咪撚再睇
其實你地為咩睇達哥?。 想最快打主線爆大把人勁過佢

真心兄弟既係睇佢玩到平時玩唔覺眼既樂趣

尋晚打到發爛渣果度真心好笑

佢唔聽兄弟chat room 根本太多小學雞洗頻
人地當班契弟係揾錢工具
開頭又話冇收錢又盛
收曬錢打機
真兄弟

點樣當你係搵錢工具呀 你做過啲乜撚野令到達哥搵到錢咁威威?

無人睇無人氣 你覺得佢仲會有廣告拍有event搵佢?
聽講係簽左約要佢玩幾耐,所以要拖時間

聽邊個講先

屌佢老母呢啲人放流料 打毒針
人地當班契弟係揾錢工具
開頭又話冇收錢又盛
收曬錢打機
真兄弟

點樣當你係搵錢工具呀 你做過啲乜撚野令到達哥搵到錢咁威威?

無人睇無人氣 你覺得佢仲會有廣告拍有event搵佢?

如果佢無實力鬼會有人睇? 講到自己咁撚重要
鬼知咩
痴孖根
達哥係咁架啦
特色
其實你地為咩睇達哥?。 想最快打主線爆大把人勁過佢

真心兄弟既係睇佢玩到平時玩唔覺眼既樂趣

尋晚打到發爛渣果度真心好笑

佢唔聽兄弟chat room 根本太多小學雞洗頻

認同 睇爆機我上youtube 睇walkthrough好過
就係想睇下達哥d卡關
平時自己打機都會玩下無聊野啦,有咩問題? 好似樓主啲小學雞咁死衝爛衝根本浪費咗隻game,我之前玩ac4有時都會專登無雙,覺得好玩咪得囉,有時見到達哥有啲新玩法自己又可以試下,其實真係幾過癮,

我都覺佢玩watchdog2係有少少悶,呢排都少睇左,等緊人中6,但都唔會成鳩日亂屌人拉布催進度,成隻小學雞咁,打機咋你估返工咩?想玩下都唔得,真係on99
愈反愈紅
連登仔不願面對現實
達哥唔係做walkthrough,係玩遊戲,ok?佢想點玩就點玩,你想睇隻game嘅劇情就去youtube摷,達仔想點玩唔到你理。
真係愈黎愈低質
依家佢D搞笑位好明顯係迎合D小學雞
由DS3開始無睇直播 飛住黎睇replay
真心想知 話達哥好睇果D人係咪最近先開始睇?
條友廢

如果玩都一定係人中之後

想睇佢玩ff15多過人中6

FF15唔啱佢直播

兩隻game我都有玩
人中6支線小(有一部份仲要係棒球/小酒館/小姐),極技演出又小左咁多,應該做唔到0同極果種效果

相反ff 15 d 迷宮同痴撚線劇情展開仲有睇頭得多
除左迷宮冇得保存,可能要ot之外
我都想知ff15有咩唔啱用黎直播
達仔開放twitch subscribe實發過豬頭

如果玩都一定係人中之後

想睇佢玩ff15多過人中6

FF15唔啱佢直播

兩隻game我都有玩
人中6支線小(有一部份仲要係棒球/小酒館/小姐),極技演出又小左咁多,應該做唔到0同極果種效果

相反ff 15 d 迷宮同痴撚線劇情展開仲有睇頭得多
除左迷宮冇得保存,可能要ot之外
我都想知ff15有咩唔啱用黎直播

直播睇佢渣車渣半粒鐘 ?
琴晚不知幾撚好笑
香港地真係特別多呢d又要睇又要屌既人,
咁撚唔鍾意既咪唔好撚睇囉,
又無人話個兩個鐘一定要睇達哥既,
都係個句,睇達哥打機就係睇佢做 on9野,
真係要睇一命爆機既我洗撚睇佢咩
下次應該人中or bio7
乜撚野都話拉布 成班on9仔小學雞見人講就跟住講
好似好撚有型咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞