達哥真係越嚟越垃圾

183 回覆
52 Like 248 Dislike
琴晚好好笑wor 打機都係求開心姐 唔識欣賞就話人垃圾無聊已死 唉
洗乜話人on9 口味唔同 好行唔送

咁你又入黎做乜Q呀傻閪

咁你又要睇乜Q達哥呀傻閪 睇住黎屌

我得撚閒睇,沖出黎柒

沖出黎柒果個係你呀 唔睇咁你又入黎做乜Q呀傻閪
我覺得 watchdog 2 其實幾好玩
無左互動好耐
好似個精神病人咁日日自言自語2粒鐘
人地當班契弟係揾錢工具
開頭又話冇收錢又盛
收曬錢打機
真兄弟
無左互動好耐

咁做電台無phone in 果D又係乜...
唔睇watchdog 等佢完算
佢有無少少機會FF15呢

FF15要拉布起來唔講得笑

女性向
明顯特登拉布
呢幾年都係聽fifa 9up, 好聽過903,rthk

佢打機冇左以前果種張力,依家都係聽佢9up算數
無左互動好耐

個chat room 飛得咁快

偷玩睇埋攻略,動埋真火都屌人拉布
你唔好撚睇喇
無左互動好耐

咁做電台無phone in 果D又係乜...

電台做talk show都唔係一條友自已講自已笑啦
觀眾問題
樓主好波
呢幾年都係聽fifa 9up, 好聽過903,rthk

佢打機冇左以前果種張力,依家都係聽佢9up算數

睇返sleeping dogs就知佢無哂氣啦
人地當班契弟係揾錢工具
開頭又話冇收錢又盛
收曬錢打機
真兄弟

點樣當你係搵錢工具呀 你做過啲乜撚野令到達哥搵到錢咁威威?
如果係達哥真fans,佢做咩都會支持
自己唔想睇咪停下過一排先睇
洗乜走出嚟踩達哥
擺明唔係真心兄弟

咩真心兄弟
睇個台都要同你做兄弟
洗唔洗桃園三結義呀?

又唔使真係咁認真呀嘛巴打
特登開post攻擊
以前達哥講野不知幾放
就係因為你地依啲所謂兄弟
乜柒都屌
睇呢個果啲都on撚9
人地當班契弟係揾錢工具
開頭又話冇收錢又盛
收曬錢打機
真兄弟

你都on99 係呀睇佢打機好撚大貢獻呀 咪撚睇到自己咁重要啦 柒頭
我睇達哥直播由ds3開 覺得好好睇 一轉左玩wd2 頂唔撚住 垃圾劇情 又多bug 達哥卡關都救唔返
唔好笑,之前做住其他野聽,聽到笑位都識笑,
宜家悶到聽下聽下個人會fade out左
琴晚好好笑wor 打機都係求開心姐 唔識欣賞就話人垃圾無聊已死 唉

依個真 咁你睇落覺得唔啱口味既咪熄左佢囉
又見你評價下其他直播主
除左抹黑我真係諗唔到解釋
的確係愈黎愈差 拉布拉到太明顯
唔係想佢直衝主線咁玩 但好多位都玩到成個弱智咁 格硬要試清場 扮盲 沒心機打就不如快手完隻game好過拖黎拖去啦
一隻game可以玩到咁唔流暢 都係佢先得 以前會睇哂全個直播 而家係youtube飛住黎睇算
不如咁啦
真心你地唔鐘意既就由今日起唔好再睇
唔好每晚又要睇又要係chatroom洗頻屌
打下機要就哂你地八千人意見又要比你地攻擊 陰公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞