今日公司個FG返工返到痴左線

154 回覆
1764 Like 28 Dislike
個FG返左一個月,間唔中就做錯野
教完都唔記得 直到今日
個經理終於忍唔住 帶左佢入房鬧左幾句
事關佢做既野搞到有客投訴frontlines
之後frontline同事又投訴我地back office
經理都幾大聲鬧個FG 行過房出面都聽到

佢地出返黎之後 初頭以為個FG無咩事
直到食lunch 佢就黎料
佢買左個m記shake shake薯條上返公司食
然後將個shake shake袋用皮帶夾住
放係條賓周前面 再將雙手放係額頭前面
企起身大叫"自己射"之後佢個下體係咁前後chok
成個情況就好似光速屌西舞咁
D同事見到佢咁樣都即刻彈開

係呢個時候經理食完飯返黎
個FG就即刻行去經理前面
追住個經理黎屌

之後我去左食飯 返到黎就唔見左個FG
收到風炒左個FG 但係就無補錢比佢
唔知黎緊個一個月通知期仲會做咩痴線既行為
帶 gopro 返工
留名跟進。
Btw, 洗乜為份濕鳩工癡線,直情鬧返佢咪得。Manager又點,又咪普通人一個,你當佢係狗佢就係狗
咁佢跳舞果陣你又做緊乜
如果唔夠一個月唔洗通知期
佢係咪真係夠一個月先
見到佢咁 緊係即刻彈開
驚用部手機影佢 比佢追住黎shake
佢岩岩出黎社會邊敢鬧返人轉頭
佢知唔知你有上連登?見到呢個post 聽日追住你黎shake
Babe Shake Shake Shake your body now
一搖即見效 何必吵
Shake Shake Shake your body now
一人一秘技 各有熱鬧
佢agent contract黎
返超過3星期 就要一個月
唔知仲見唔見到佢
壓力大到呢
其實係關個人係咪慣咗受保護事。我第一份工臨走時就反屌個manager, 我覺得大家都係人,只要我無階級意識睇高佢一線佢都只係個普通人 佢都好驚訝
應該精神病,,,
做得好 屌翻佢
可能以為讀完大學出黎會輕鬆d
點知出黎做野仲大壓力
笑死我
邊行? Banking?
我知道個manger都係講道理唔會無理取鬧
其實佢真係做錯野 manager先會鬧佢
只不過語氣重左小小

利申:同佢同一個department 但唔同team
Yes
有冇full version
有冇咁癲?
我都係做Bank back office
Summer /其他同事都係正常工作
Back office 應該冇跑狗咁大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞