如果冇家底,同齡拍拖冇好結果??

80 回覆
0 Like 13 Dislike
邊關家底事 擺明爛賭啦
到你還完就真係唔知幾耐先儲到錢
勸你老實同女朋友
你咪媾女累人
正常24歲無家底 要儲都唔難有20萬左右

條女話想去韓國旅行,但我冇錢去,好撚灰
同樓主情況差唔多,同齡拍拖,有十幾皮負債
父幹又冇都唔知點樣買樓結婚

賭錢真係累撚死人
你咪媾女累人
正常24歲無家底 要儲都唔難有20萬左右

條女話想去韓國旅行,但我冇錢去,好撚灰

真心,咪撚再害人喇,如果同年就快D散比佢搵第二個啦

其實係重點
月入15k但可以玩到咁大
真係想同你講句唔好害人啦

講真,月入15k欠500k仲賭緊,你到30歳都未必還得晒,你女朋友真係好愛你。

我係佢就老破一蚊都唔還啦

24歲(破產)...接受唔到 俾人笑都笑撚死

你依家都同破產冇分別啦
買樓以後冇銀行借比你,0信用,TU應該破產LEVEL
仲要借埋D黑財
比你還10年都還唔曬
仲要24歲先搵得果15K

破左就一世,你夠唔夠俾利息?有無計過用幾耐還?搵下副業or轉行做地盤啦
你個case同家底無關

如果有個老錢老豆怕咩賭
你個case同家底無關

如果有個老錢老豆怕咩賭

屌你呀,你無得救,就算你老豆再多錢都俾你敗晒
為左條女好,講清楚分手啦,去到三十歳先知你咁真係唔得掂

其實係重點

講真,月入15k欠500k仲賭緊,你到30歳都未必還得晒,你女朋友真係好愛你。

你依家都同破產冇分別啦
仲要借埋D黑財
比你還10年都還唔曬

破左就一世,你夠唔夠俾利息?有無計過用幾耐還?搵下副業or轉行做地盤啦

還碌撚咩
佢仲以為自己係賭神可以反CUP返馬會1球
你個case同家底無關

如果有個老錢老豆怕咩賭

個心態仲係咁戇尻
字都打錯
仲得閒上連登都唔去揾炒散做
香港地大把人打兩份工啦 覺得好委屈咩?
咁你條女咪仲委屈? 畀你瞞住,浪費年華!

依家改,飛左條女佢,老破
4年後都可以搵到返萬幾蚊人工過埋餘生
唔係應該好快新聞頭條見到佢

其實係重點

你依家都同破產冇分別啦
仲要借埋D黑財
比你還10年都還唔曬

還碌撚咩
佢仲以為自己係賭神可以反CUP返馬會1球

Sor 我收返
佢咁樣性格,可以懶屋企無錢俾佢賭,真係無得救

輸大左

過大海定炒股先,呢兩樣可以有唔同結果

咩都有...麻雀館過大海賭波賭馬牛熊

咁唔係因為你無家庭既原因無好結果啦
溝個初中學生妹重新出發會唔會係一個方法

鳩痕就叫雞算啦, 學咩人拍拖
你條癈柴放生你條囡啦,順手同屋企人斷絕關係,費事你有日無錢還攪埋屋企人
50萬得15k個月
你唔食唔住唔病,都要起碼3年先還得哂
我月入14k 爭廿鳩幾萬學費 已經廿五歲了 每月比得個4k家用 睇完你個post我充滿力量 我唔會輸比你條撚樣 我一定會係三十歲前結婚 娶我女人 打多份工又好 唔洗錢又好!

利申:女友廿四
三個字 咪害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞