男仔點先算對個女仔有興趣

186 回覆
103 Like 35 Dislike
男仔鍾意女仔會唔會係佢地面前讚第二個女仔靚
如果佢係第一type嗰種嘅男仔

第一種男仔會咁做都正常呀
可能佢想睇下你緊張啫 想玩下你
我都想問
如果個男仔keep住約我岀街
岀完又即刻暗示下一次
又專登臨bye前同我兜多一陣先
又好鍾意玩我

但之前會講下啲暗示 依家少左好多
咁樣算點

(瀟灑的柒頭唔好鬧我死矮妹住 我真心想知 )

拖得太耐 你無俾signal

唔係好耐咋 啱啱一個月
我whatsapp同真人傾計都好積極主動架 又約親街都岀
只係我都少講一啲暗示嘅sweet野
同問
同個男仔約咗出去一次
因為係第一次約大家都係內向嘅人所以怕怕醜醜咁全程無乜講嘢
有暗示話想約下一次
但之後whatsapp覆次數少咗但又唔係hea覆(不過本來大家都係覆得慢個類)
係咪已經唔使再諗

大家都內向又難搞d
我諗大家要speed up 返wtsapp先得
佢慢你咪快囉
唔可以咁怕蝕底

成日好驚自己覆得太快會唔會搞到人好有壓迫感所以每次都特登拖一陣先覆
同埋又怕自己太主動而令人反感 唉

拖得太耐 你無俾signal

唔係好耐咋 啱啱一個月
我whatsapp同真人傾計都好積極主動架 又約親街都岀
只係我都少講一啲暗示嘅sweet野

個男仔唔係毒撚應該正常都唔會縮沙架喎 俾多d暗示囉

唔通要主動攬佢q佢先得
男仔鍾意女仔會唔會係佢地面前讚第二個女仔靚
如果佢係第一type嗰種嘅男仔

第一種男仔會咁做都正常呀
可能佢想睇下你緊張啫 想玩下你

好弱智 你地是咪好細

唔係幾多歲男仔都想個女仔緊張下自己嘅咩
樓主同佢有無私下聯絡

無呀其實係識咗無耐
算啦我咁怕醜註定出唔到pool架啦

試下私chat 覆你就

無呀其實係識咗無耐
算啦我咁怕醜註定出唔到pool架啦

試下私chat 覆你就

唔覆咪好sad

都諗唔到咩開場白

試下私chat 覆你就

唔覆咪好sad

都諗唔到咩開場白

求其就得啦 話悶果d
但千其唔好講公事 功課呢類

都諗唔到咩開場白

求其就得啦 話悶果d
但千其唔好講公事 功課呢類

唔覆代表咩 平時好傾架喎

你男定女先
通常男點都會覆女仔啦
應該冇睇手機 或者唔得閒啫
如果真係長期已讀不回 你應該好唔掂
對你gentleman 嗰啲九成係狗公
摸頭算唔算?

一有人摸我頭就推開人地

除非係對佢有好感嘅話就無乜所謂
對你gentleman 嗰啲九成係狗公

一野嘴落嚟嘅9成都係狗公
個個男仔都唔同架喎,睇性格
岩岩都識左個女仔兩個月
近呢個月都keep住有whatsapp同個個星期都見一日咁
但係佢都好似無乜signal
係未只係我諗太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞