男仔點先算對個女仔有興趣

186 回覆
103 Like 35 Dislike
勃起硬度非常好
成日會好在意對自己好既女仔,然後因為太在意而唔知講咩好

我都係咁 毒到出汁
無feel既男仔可以正正常常咁一齊玩
但對住在意既就會連出聲都唔夠膽

其實你放d 自信d, 唔使理世人眼光。
當自己係男仔,當男仔係女仔就ok。
想渣你對奶 插你個西
其實鐘意一個女仔是咪串下佢先得?
我成日串人,但就唔會串鐘意果個女仔, 最後好多時對方都無感覺或者fd zone

但你平時性格係咪都係好鍾意串人咁?
淨係唔串鍾意既女仔?

我都係咁 毒到出汁

我成日都咁諗 但到真係見到個男仔就緊張返

我都係咁 毒到出汁

我成日都咁諗 但到真係見到個男仔就緊張返

我係比較內向既人,我係會做負皮既行為。
如果感覺到個女仔中意我,而我又中意佢。
我會慢慢接觸佢多d。
但如果感覺你一時熱情一時冷,我唔開心幾日後就會放棄。因為會勁辛苦。

我都係咁 毒到出汁

當異性係同性咁相處
表示覺得自己比人brother zone 左
到底男仔中意女仔怕醜定主動d 開話題?

我都係咁 毒到出汁

當異性係同性咁相處

反差
總之你對其他人靜 對我就多野講
對其他人多野講 對我靜
我都想問
如果個男仔keep住約我岀街
岀完又即刻暗示下一次
又專登臨bye前同我兜多一陣先
又好鍾意玩我

但之前會講下啲暗示 依家少左好多
咁樣算點

(瀟灑的柒頭唔好鬧我死矮妹住 我真心想知 )

我都係咁 毒到出汁

當異性係同性咁相處

重點係個男仔對你有冇feel,有feel既你成舊木都無問題
而男仔係視覺動物,第一眼已經決定左有沒有feel,
其他野都係之後觀察。
所以你向佢第一眼無feel,最好轉形象,等佢再重新感覺
轉look真心有用,有個女仔開頭0感覺,
佢轉左形象之後,即刻有feel
我都想問
岀完又即刻暗示下一次
又好鍾意玩我

咁樣算點

通常男仔咁,

做到咁,好難係想同你做朋友only,但冷淡左,
一係收唔到你中意佢既signal
一係玩你
一係發現你既缺點佢接受唔到
我都想問
岀完又即刻暗示下一次
又好鍾意玩我

咁樣算點

通常男仔咁,

做到咁,好難係想同你做朋友only,但冷淡左,
一係收唔到你中意佢既signal
一係玩你
一係發現你既缺點佢接受唔到

我好積極同佢傾計架 由朝傾到晚
約親我岀街都會岀 唔夠signal咩

最驚係第三樣同佢識咗另一個
其實又唔算冷淡咗嘅
佢都每朝同我早晨 就算我前一晚無覆
又晚安
Whatsapp都覆好多野
只係少咗講啲暗示嘅sweet野啫
我都想問
岀完又即刻暗示下一次
又好鍾意玩我

咁樣算點

高定矮

唔係重點 高定矮我都會有呢個煩惱

高定矮

唔係重點 高定矮我都會有呢個煩惱

唔係講你喎

咁係問邊個
對住你扯旗
gentlemen 好似唔喺幾work

唔係講你喎

咁係問邊個

個男仔囉

呢個都唔係重點 幫下手啦瀟灑的柒頭哥
其實你太小膽d q下佢手 比下波餅佢食 佢唔抗拒證佢都對你有好感 搭車訓膊頭 多少少身體接觸 加埋比d位比個男仔照顧下 男人係易中伏
男仔鍾意女仔會唔會係佢地面前讚第二個女仔靚
如果佢係第一type嗰種嘅男仔
同問
同個男仔約咗出去一次
因為係第一次約大家都係內向嘅人所以怕怕醜醜咁全程無乜講嘢
有暗示話想約下一次
但之後whatsapp覆次數少咗但又唔係hea覆(不過本來大家都係覆得慢個類)
係咪已經唔使再諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞