男仔點先算對個女仔有興趣

186 回覆
103 Like 35 Dislike
瀟灑的柒頭 上面答下我thx

佢講屋企係講邊方面先?
我對住朋友都會講起屋企 唔算係d咩signal
不過如果佢主動聊你食飯又散好似都有d機

怕怕羞羞咩都唔敢講
反而機會仲大

樓主講下係唔係

我係囉因爲我好毒
次次對住鍾意既人會咩都講唔到因爲太緊張

突登skip你的

點解呀
扯旗

駁唔到
成日蝦你 會串下你同打你
對住你幾gentleman 唔會蝦你 時不時聊下你咁
唉好羨慕有d女仔可以同男仔玩得咁埋 我完全係異性絕緣體

樓主肯定好man

樓主肯定好man

唔係啦我完全唔男仔頭
我都想我man d 起碼可以同男仔玩得埋

樓主講下係唔係

我係囉因爲我好毒
次次對住鍾意既人會咩都講唔到因爲太緊張

眼神動作個d呢

我會係咁望過佢到囉 都係呢d架啦
總之係佢面前完全做唔到自己 會好緊張 旁人完全睇唔出我鍾意佢 因為0交流

突登skip你的

點解呀

眼神動作個d呢

我會係咁望過佢到囉 都係呢d架啦
總之係佢面前完全做唔到自己 會好緊張 旁人完全睇唔出我鍾意佢 因為0交流

男仔唔係傻既
你對佢特別唔同點會睇唔出

但真心我無乜對佢特別有咩唔同既行為
甚至好冷淡咁對佢因爲好緊張
好垃圾呀覺得自己

咁樓主對無feel既男仔玩唔玩得埋

都可以玩得幾埋 會打打鬧鬧咁
所以成日導致我無feel既人鍾意左我 而我鍾意既又同我無進展

所以成日導致我無feel既人鍾意左我 而我鍾意既又同我無進展

我同你 exactly the same
回應樓主先
會主動製造兩人獨處時間
傾計時有意無意問到你私人野
有困難時第一個出黎幫手
兩個人一齊時好少睇電話睇錶

係喎 樓主咁怕羞會唔會兩個人共處時成日睇電話

咁我又無留意自己會唔會喎 點解咁問既?

點算我唔想再咁樣呀
分分鐘成世都出唔到pool

點算我唔想再咁樣呀
分分鐘成世都出唔到pool

樓主幾大

19歲

係喎 樓主咁怕羞會唔會兩個人共處時成日睇電話

咁我又無留意自己會唔會喎 點解咁問既?

因為如果係既話男仔會有d hurt

我都唔想架鬼叫我緊張咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞